12 / 05 / 2024

pendik su kesintileri 24 ekim 2014

pendik su kesintileri 24 ekim 2014

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Batı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 24 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 12:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Levent Beşdaş tarafından kuruldu.

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli Amine Cansu Kaba tarafından kuruldu.

Cagan Su Altı Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Cagan Su Altı Hizmetler Limited Şirketi Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli İle A.Yıldıray Kopmaz tarafından kuruldu.

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Odabaş tarafından kuruldu.

Setaş Su Ve Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setaş Su Ve Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergül   Özdemir tarafından kuruldu. 

Pendik'deki lüks sitenin sakinleri isyanda!

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan lüks bir sitede yaşayan vatandaşların yüzü bir türlü gülmüyor. Su, doğalgaz ve elektriği olmayan site için internette ilan verilmeye devam ediliyor.

İstanbul su kesintisi 17 Mayıs 2015!

İstanbul'da hafta sonları uygulanan su kesintileri bugün de yüzbinlerce kişiyi mağdur etti. 11 ilçede sabahın erken saatlerinde sular kesildi. Su kesintisi gerekçesi ise ağırlıklı olarak yine 'enerji kesintisi problemi' olarak duyuruldu.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Necati Avşar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı yolunda su baskını!

Pendik Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı bağlantı yolunda su baskını meydana geldi. Suların çekilmesinin ardından ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yol molozlardan ve çamurdan temizlenerek trafiğe açıldı.

Pendik su kesintisi 11 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Velibaba mahallesinde şebeke hattı deplase çalışması nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Pendik su kesintisi 9 Aralık 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Güzelyalı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 9 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Pendik su kesintisi 8 Aralık 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Kaynarca mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Pendik su kesintisi 7 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Kaynarca mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 7 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

pendik su kesintileri 24 ekim 2014 Haberi

pendik su kesintileri 24 ekim 2014



İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Batı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 24 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak.



Arıza Tarihi : 2014-10-24 09:51:02

Arıza Yeri : PENDİK

Arıza Sebebi : 100 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : BATI MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 24.10.2014 tarihinde saat 12:00 civarı bitirilmesi...