28 / 07 / 2024

Pendik yan yol

Pendik yan yol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 1 yılda tamamladığı, 13 milyon 500 bin TL’ye mal olan çalışmasıyla Pendik'te yan yollar tek yön oldu. Dolayoba alt geçidi genişletildi...

Pendik’teki 90 dönümlük alan iki bakanlığı karşı karşıya getirdi!

İstanbul Pendik’te yer alan toplamda 90 dönümlük ormanlık alanı imara açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı Mimarlar Odası'nın açtığı davaya, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü meslek odasının yanında müdahil oldu.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Ekonomide yeni yol haritası açıklandı… Türkiye’yi neler bekliyor? Tek haneli enflasyon hedefi ve daha fazlası…

Türkiye ekonomisinin 2023-2025 dönemine adına yeni yol haritası niteliği taşıyan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Pendik Esenyalı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik ilçesi, Esenyalı Mahallesi, 7972 ada, 4 parsel ile bir kısım kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aydın Memoğlu tarafından kuruldu.

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede?

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir? Zeruj Mall Pendik nerede?

Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir ve Zeruj Mall Pendik nerede sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir ve Zeruj Mall Pendik nerede sorularının yanıtları...

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir? Zeruj Mall Pendik adres bilgisi!

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi...

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Pendik yan yol Haberi

Pendik yan yol

İstanbul ve Pendik trafiğini rahatlatacak Pendik Tavşantepe köprülü kavşağı ve yol inşaatı tamamlanarak Pendiklilerin ve İstanbulluların hizmetine sunuldu. Bir yıl gibi kısa sürede tamamlanan çalışma sayesinde, Pendik-Kaynarca arasında kalan yan yollar tek yön olarak düzenlendi ve her iki yönde kesintisiz trafik akışı sağlandı.


Pendik Tavşantepe yol ve kavşak inşaatının temeli, geçtiğimiz yıl, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla atılmıştı. 13 milyon 500 bin TL’ye mal olan köprülü kavşak çalışmasında en önemli düzenleme yan yollara getirildi. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağı ile Orta Mahalle arası yan yollar tek yön oldu. Buna göre, araçlar, D-100 (E-5) Karayolunun kuzey yan yolunda İstanbul; güney yan yolunda ise Ankara istikametine doğru hareket edebiliyor.


E-5’e Yeni Bağlantı Noktaları


Proje ile birlikte; D-100 (E-5) Karayolunun...