27 / 04 / 2024

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 



İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığındagüven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, mega kent İstanbul’un değeri hızla artan bölgeleri arasında yer alan, Pendik’te inşa ettiği Siltaş Korupark projesinde güven, huzur ve konfor üzerine kurulu bir yaşam sunmaya hazırlanıyor. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bugünün hızla yarışan dünyasının tüm ihtiyaçlarına yeni nesil çözümler de sunan  Siltaş Korupark projesi, sağlamış olduğu üst düzey konforu, doğanın yanı başında ve hayatın merkezindeki konumuyla da pekiştiriyor. Yine paylaşılan bilgilere göre, doğayla baş başa bir yaşam sürdürmek isteyen fakat kentin dört bir tarafın da dakikalar içerisinde ulaşmayı önemseyenler, projenin ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasındaki konumuyla hayatlarına çifte konfor da kazandıracak.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

LOKASYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Yine verilen bilgilere göre toplam 13 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan 114 konut ve 9 villanın yer aldığı  Siltaş Korupark projesinin konumu ve sunduğu yeni nesil çözümlerle yaşamı kolaylaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, “Beş seneyi aşkın süredir projelerde başarıyla uygulamış olduğunuz ve yalnızca bir konut değil komple bir yaşam alanı yaratan LifeX konseptinin de bulunduğu Siltaş Korupark 'ta çevre dostu, güvenli, huzurlu ve konforlu bir yaşam için önemli fırsatlar sunuyoruz. Bugünün dünyasının da ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirmiş olduğumuz yeni nesil çözümlerle hayata ekstra değer katarken, değişen hayat koşullarına paralel şekilde artan hız, pratiklik, kolaylık taleplerini de karşılıyoruz. Siltaş Korupark projesi Anadolu Yakası’nın en değerli lokasyonları arasında yer alan çok sayıda donanımlı hastane ve prestijli eğitim kurumunun da yer aldığı Pendik’te yükseliyor. Ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında hayata geçmesiyle kent merkezinden kopmadan huzurlu bir yaşam alanı sağlıyor.” dedi.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

BÜTÜNCÜL AYRINTILAR EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜLDÜ

Yine verilen bilgilere göre, Siltaş Korupark projesinde yaşamın bütüncül ihtiyaçlarının en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü kaydeden Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, “3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire tipleri ile 5 oda 1 salon villaların bulunduğu Siltaş Korupark projesinde doğanın içinde kuş sesleriyle uyanıp günün akışına hızla dahil olacağınız huzurlu ve güvenli bir yaşam vadediyoruz. Güne bol oksijenli, temiz bir nefesle başlama imkânı sağlarken, yolda boşa harcanan zamanı da hayata geri kazandırıyoruz. Gündelik hayatta bir yerden bir yere yetişme telaşını ortadan kaldırarak yaşama paha biçilmez bir katma değer sağlıyoruz” diye konuştu.

AYDOS ORMANI'NA 2 DAKİKA

Yine paylaşılan bilgilere göre, pek çok ulaşım alternatifinin kesişim noktasında inşa edilen Siltaş Korupark; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5, metro istasyonuna 10, Kuzey Marmara Otoyolu ve E-5’e 10, TEM Otoyolu’na 6, Aydos Ormanı’na 2, Aydos Kalesi ve Viaport’a 5, Pendik Marina’ya 12, farklı alışveriş merkezlerine 5, Teknopark’a 4 ve en yakın hastaneye 3 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.

DÖRT MEVSİM TATİL DENEYİMİ

Yine verilen bilgilere göre, 2024 yılı itibariyle kapılarını aralamaya hazırlanan Siltaş Korupark; kent hayatının temel ihtiyaçlarını yeniden tanımlayan LifeX konspepti çerçevesinde projede hayatlarını sürdüreceklere dört mevsim tatil yaşatacak. LifeX konsepti içerisinde bulunan yüzme havuzu, yerden ısıtma sistemi, fitness salonu, süs havuzları, sauna, kafe kütüphane, çocuk parkı, kamelya, yürüyüş ve bisiklet parkuru, e-şarj altyapısı, misafirler için kiralanabilir süit daire, 7/24 güvenlik imkânı ile yaşam alanlarında konforu da adeta yeniden tanımlıyor. 

Siltaş Panorama'da yaza özel yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Korupark'ta yüzde 5 indirim 12 ay sıfır faiz fırsatı!


Geri Dön