03 / 05 / 2024

Siltaş Panorama'da yaza özel yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

Siltaş Panorama'da yaza özel yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

Siltaş Panorama projesinde 30 Ağustos'a kadar geçerli olacak şekilde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Siltaş Panorama'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Siltaş Panorama projesi, İstanbul Anadolu Yakası'nda Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak hayata geçiriliyor. Projede 30 ağustos tarihine kadar geçerli olacak şekilde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

Siltaş Panorama projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Modern hayatın tüm gereklerini ve bol yeşil alanı kapsayan 23 bin metrekarelik projedeki konutlar; balkonları, terasları ve bahçeleri ile adalar manzarasına sahip.

Siltaş Panorama da yaza özel yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

Siltaş Panorama’nın komple bir yaşam alanı sunan LifeX konsepti ile misafirler otel konforunda ağırlanabiliyor, cep sinemasında film geceleri düzenlenebiliyor, toplantı odası ve cafe hizmetlerinden de yararlanılabiliyor. LifeX konseptinde, misafir süiti, cep sineması, kafe-kütüphane başta olmak üzere yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu ve sauna gibi alanlar bulunuyor. 

Projede yer alan 2+1 konutların büyüklükleri 75 metrekare ile 99 metrekare arasında değişiyor. 3+1 konutların büyüklükleri ise 120 metrekareden başlıyor. 

Siltaş Panorama projesi, kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi birçok ulaşım alternatifinin kesişiminde yükseliyor. Proje, metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 

Projede konut teslimlerinin iki etap şeklinde yapılması planlanıyor. İlk etap teslimleri Ağustos 2024 tarihinde, ikinci etap teslimleri de Haziran 2025'te gerçekleştirilecek. 

Siltaş Panorama da yaza özel yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

SİLTAŞ PANORAMA AĞUSTOS 2023 FİYAT LİSTESİ

Siltaş Panorama projesinde yer alan 75 metrekare 2+1'lerin fiyatları 5 milyon 675 bin TL'den, 99 metrekare 2+1'lerin fiyatları 6 milyon 300 bin TL'den başlıyor. 

Projede yer alan 120 metrekare 3+1 konutların fiyatları ise 9 milyon 700 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede 30 Ağustos'a kadar geçerli olacak olacak şekilde liste fiyatlarına yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.

Ayrıca, ödemeler yüzde 40 peşin ve 18 ay vade, 0 faiz şeklinde de yapılabiliyor.  

Web: http://siltaspanorama.com/index.html

Tel: 444 0 343

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Koz Oran konut projesi satışta mı?

My Hill 6 konut projesi satışta! Yeni proje!


Geri Dön