06 / 05 / 2024

Pendik Yayalar akaryakıt istasyonu

Pendik Yayalar akaryakıt istasyonu

Pendik Belediyesi tarafından Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihale ediliyor...

Pendik Yayalar Mahallesi'ne benzin istasyonu geliyor! İmar planı askıda!

Pendik Yayalar Mahallesi, 192 parselin bir kısmına (Yeni: 8137 ada, 17,18 ve 19 parsellere) ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İşte o imar planı...

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

İstanbul'un 4 ilçesinde akaryakıt istasyonu yapım ve kiralama ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul, Beykoz, Eyüpsultan, Pendik ve Başakşehir'de akaryakıt istasyonları inşa edilerek işletilmeye verilmesi işi için ihale düzenliyor.

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Emir Burhan Otelçi tarafından kuruldu.

Pendik Yayalar'da 9.9 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Pendik Belediye Başkanlığı, Yayalar'da yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanını 9 milyon 853 bin 970 TL bedelle satışa çıkardı.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Pendik'te 11.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 11 milyon 261 bin 680 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Pendik Yayalar'da 11.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Yayalar'da bulunan akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı arsayı satıyor. İhale 24 Ocak'ta gerçekleşecek...

Pendik Yayalar'da 14 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Yayalar bölgesinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı arsayı satışa sunuyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Pendik Yayalar'da tapular dağıtılıyor!

Pendik Belediyesi tarafından imara kavuşturulan Pendik Yayalar 5. Bölge’de 1.200 tapunun dağıtımına başlandı. 

Pendik'te 7.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Yayalar'da akaryakıt istasyon alanı 7 milyon 451 bin 159 TL bedelle 27 Ocak 2015 tarihinde ihale edilecek. Arsa geçen sene belediye tarafından 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihaleye çıkmıştı.

Pendik Yayalar'da 8 milyon 79 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyon alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihale ediliyor...

Bursaspor, Bursa Soğanlı'daki araziyi akaryakıt istasyonu olarak kullanılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Yakın Çevre Yolu’nun Soğanlı bölgesindeki 1/5000’lik Nazım İmar Planı içerisinde kalan arazinin Bursaspor tarafından akaryakıt istasyonu olarak kullanılmasını onaylayarak, uygulamanın önündeki tüm engelleri kaldırdı.

Pendik Yayalar akaryakıt istasyonu Haberi

Pendik Yayalar akaryakıt istasyonu

Pendik Belediye Başkanlığından:


1 - Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır. İhale “Batı Mah. 23 Nisan Caddesi No: 11 PENDİK/İSTANBUL” adresindeki Pendik Belediye Binası 5. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca  “Kapalı Teklif Usulü”  artırma suretiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 500 (beşyüz)TL olup, Pendik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden (4. Kat) temin edilebilir.

Bölge: Yayalar

Ada: 8137

Parsel: 20

Parsel Alanı (m²): 1.795,46

İmar Durumu: Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı

Muhammen Bedeli: 8.079.570,00.-(sekizmilyonyetmişdokuzbinbeşyüzyetmiş TL.)

Geçici Teminat: 242.388,00 - (ikiyüzkırkikibinüç yüzseksensekiz TL)

İhale gün ve saati: 27.11.2014 Perşembe Saat:10.00



2 - Taşınmazın Özellikleri: Söz konusu taşınmaz imar planında Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanında kalmaktadır. Taks:0.15, Emsal:0.30, Yükseklik 2 kattır.

3 - İdare, ihale...