25 / 07 / 2024

Peninsula Tours

Peninsula Tours

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO'su Fahrettin Çiçek, Ege Bölgesi'nin İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabileceğini belirtti.

Ege Bölgesi, İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO’su Fahrettin çiçek, Ege Bölgesi’nin İranlı turist açısından İstanbul’a alternatif olabileceğini belirtti.

Karaköy'den Fındıklı'ya kadar sahili kapatan otele tepki dinmiyor: Bu yasal mı, yasalsa neden yasal? 

Galataport'ta, Hong Kong merkezli lüks bir oteller zincirine ait olan Peninsula Oteli'nin kıyı şeridinin önemli bir kısmını kapatması ile ilgili tartışmalarda sular durulmuyor. Peki bu yasal mı? Vatandaşlar neler söyledi? İşte o yorumlar...

Lüks otelin Karaköy işgali devam ediyor! Görenler isyan etti! Dur diyecek yok mu?

Karaköy’de yurttaşın sahile erişimini kapatan, kıyıya havuz dahi yapan Hong Kong’lu lüks otel zinciri Peninsula yatırımlara devam ediyor. Görenler 'dur diyen yok mu?'' diye isyan etti. İşte ayrıntılar...

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments gayrimenkul danışmanlık firması, Knight Dragon'un "Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapacağını duyurdu.

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Galataport Ekim ayı sonunda kapılarını açıyor!

Peninsula’nın yanı sıra Paket Postanesi, ofis ve AVM alanı ile 1.7 milyar dolarlık yatırım değeri olan Galataport, Ekim'in sonunda kapılarını açıyor. 200 sene sonra halkın ziyaretine açılacak olan limanda perakende ve restoran alanlarında doluluk oranı yüzde 80’i geçti.

Sinan Pasha Tours Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Pasha Tours Emlak Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  350 bin TL sermaye bedeli ile Mjdalden Sabounı tarafından kuruldu.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Jamal Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal H.M. Abu Abdoh tarafından kuruldu.

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!  

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nisreen Abd a.m Alqadeeri tarafından kuruldu.

Umbrella Tours Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umbrella Tours Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu 100 bin TL sermaye bedeli ile Alexander A. Gomes Zuluaga tarafından kuruldu.

Peninsula Tours Haberi

Peninsula Tours

Londra'da, Dünya Turizm Fuarı 'na katılan TÜRSAB Kuşadası Başkanı Çiçek, 2015 turizm sezonuyla ilgili beklentileri değerlendirdi. Bu yıl Türkiye'de turizmcilerin şevkinin kırıldığını ifade eden Fahrettin Çiçek, "Birisinin bizi toparlayıp, hadi çocuklar demesi gerekiyor. Bizim birliğimiz hızlı çalışıyor ama üst bir birliğin bizi toparlaması gerekiyor. Sektörün motive edilmeye ihtiyacı var. Türk turizmi, dış etkenlerden çok çekti. Bu konuda kriz doktoru olduk. Ama biraz daha üst düzeyde destek beklentisi var meslektaşlarımız arasında. Yaşanan olumsuzluklara rağmen bulunan noktayı küçümsememek gerekiyor. Konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz, hedeflerimizden vazgeçmemeliyiz" dedi. 

İstanbul İstiklal...