04 / 05 / 2024

Penta Banyo su tasarrufu

Penta Banyo su tasarrufu

Yeşil Armatür serisi Penta’nın teknolojik ürünlerini kapsıyor. Fotosel özelliğine sahip su tasarrufu sağlayan ürünler küresel ısınma ve de su tüketimi konusunda da duyarlı olmamızı sağlıyor.

Penta yeni ürünlerini 28. UNICERA Fuarı'nda tanıtıyor!

Banyo ve armatür sistemlerinin öncü markası Penta, yeni nesil ürünlerini UNICERA 28. Uluslararası Seramik, Mutfak ve Banyo Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuyor…

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Creavit ile banyolar su damlasına dönüşüyor!

Banyo bu tarafta sloganıyla banyolar tasarlayan Creavit'ten yeni bir banyo mobilyası geliyor. Su damlası anlamına gelen ’Drop' Banyo Mobilyası, suyun yaşam enerjisini banyolara taşıyor.

Creavit Su Damlası Drop banyo mobilyası enerjiyi banyolara taşıyor!

“Banyo bu tarafta” sloganıyla keyif veren banyolar tasarlayan Creavit’ten yeni bir banyo mobilyası geliyor. “Su damlası” anlamına gelen Drop Banyo Mobilyası, suyun mucizevi yaşam enerjisini banyolara taşıyor.

Penta Banyo'ya Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı'nda yoğun ilgi!

Penta Banyo, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen sektörün bu en büyük uluslararası fuarında konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serileriyle yoğun ilgi gördü.

Penta Banyo'dan su tasarrufuna katkı!

Yeşil Armatür serisi Penta’nın teknolojik ürünlerini kapsıyor. Fotosel özelliğine sahip su tasarrufu sağlayan ürünler küresel ısınma ve de su tüketimi konusunda da duyarlı olmamızı sağlıyor.

Penta Banyo, Cersaie Seramik Fuarı’nda yerini alacak!

Her yıl olduğu gibi Dünya seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuarı bu yılda sektör temsilcilerini ve sektör profesyonellerini ağırlamak için gün sayıyor. Penta Banyo, Cersaie Seramik Fuarı’nda yerini alacak...

Penta Banyo 12 Haziran'da brunch etkinliği düzenliyor!

Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın’ın ev sahipliğinde banyo gereçleri sektörünün “dev” lerinden biri olan Penta Banyo 12 Haziran Perşembe günü Sultanbeyli’deki tesislerinde brunch etkinliği düzenliyor...

HD Group Unicera 27 Şubat-3 Mart 2013 Banyo ve Seramik Fuarı'nda!

HD Group, Avrupa’da ilk kez ıslak zeminler için özel üretilmiş, 5 katmanlı, % 100 su geçirmeyen yüzeye sahip duvar kağıdı Eternowall’u ve bünyesindeki diğer ürünleri tanıtmak için 27 Şubat – 3 Mart arasında Unicera Banyo ve Seramik Fuarında boy gösteriyor

Mavi Su Evleri'nde 350 bin TL'ye 3+1!

14 bin 500 metrekare arsa üzerinde 36 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Mavi Su Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlayarak 350 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Unicera Fuarı 'nda su ve hamam kültürü buluşacak!

Armatür ve vana sektöründe hizmet veren Adell Armatür, köklü bir geçmişe sahip olan su medeniyetine ilişkin topladığı seçkin eserlerden oluşan koleksiyonunu Unicera Fuarı 'nda sergileyecek

Fikret İnan 'dan SİNPAşž yöneticileri hakkında suç duyurusu!

Fi-Yapı 'nın patronu Fikret İnan SİNPAşž GYO 'dan satın aldığı ev teslim edilmeyince savcılığa suç duyurusunda bulundu

Penta Banyo su tasarrufu Haberi

Penta Banyo su tasarrufu

“Banyo gereçleri” alanında 2001 yılından bugüne uzmanlaşan, özgün tasarım ve fonksiyonel ürün anlayışıyla farklılığını ortaya koyan Penta Yönetim Kurulu Başkanı  Salih Aydın, konu ile ilgili yaptığı açıklamada suyun canlıların yaşaması için hayati öneme sahip olduğunun altını çizerek “nüfusun hızla artması, buna karşılık su kaynaklarının sabit kalması sebebiyle su ihtiyacı her geçen gün artıyor” dedi.  

Aydın su kaynaklarının dikkatli kullanılması gerektiğini belirterek su tasarrufunun önemine dikkat çekti. “Ülkemize halkımıza karşı bizim de sosyal sorumluluklarımız var” şeklinde konuşan Aydın “Bu sosyal sorumluluğumuzdan dolayı her geçen gün azalan su kaynaklarının verimli ve tasarruflu kullanılmasına katkı sağlamak için biz de Yeşil Armatür serisini geliştirdik. Fotosel özelliğine sahip ürünler su tüketiminde tasarruf sağlıyor” dedi. 

Aydın; “Bütün bunlara rağmen Penta ailesi olarak, tükenmekte olan doğal kaynaklarımızın...