15 / 05 / 2024

Penthouse daire ne demek

Penthouse daire ne demek

Genellikle otellerdeki lüks odaları tabir etmek için kullanılan, ancak son yıllarda konut projelerinde de sıkça karşılaşılan penthouse daire nedir? Yanıtı haberimizde...

Kozyatağı Koz Mesa ev fiyatları!

Kozyatağı Koz Mesa ev fiyatları minimum 642 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1 penthouse daire tiplerine kadar seçeneklerin sunulduğu projede toplam 280 daireye yer veriliyor...

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı daire fiyatları ne kadar?

3 etap şeklinde dizayn edilen Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 adet daire, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana geliyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Köy Siyahkalem daire fiyatları ne kadar?

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Köy Siyahkalem projesi 1.167 adet konuttan meydana geliyor. Peki Köy Siyahkalem daire fiyatları ne kadar?

Eston Şehir Mahallem daire fiyatları ne kadar?

Polatyol Yapı tarafından hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem projesi 315 adet daireden meydana geliyor. Peki Eston Şehir Mahallem daire fiyatları ne kadar?

Üçüncü İstanbul Başakşehir daire fiyatları ne kadar?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Üçüncü İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de konumlandırılıyor. Peki Üçüncü İstanbul Başakşehir daire fiyatları ne kadar?

Teras Kule Rezidans daire fiyatları ne kadar?

Toplam 360 daire ve ticari birimlerden meydana gelen Teras Kule Evleri 30 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Teras Kule Rezidans daire fiyatları ne kadar?

Oryapark Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

36 katlı 2 blok şeklinde yükselen Oryapark Ümraniye projesi 526 daireden meydana geliyor. Peki Oryapark Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Kartal Teras Kule daire fiyatları ne kadar?

Teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanan Teras Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal E-5'te Filtaş Yapı Market arazisi üzerinde yükseliyor. Peki Kartal Teras Kule daire fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı....

Güneşli Nurol Park daire fiyatları ne kadar?

Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Nurol Park Güneşli projesinde 1.118 daire yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park daire fiyatları ne kadar?

Gül Proje Ekspres daire fiyatları ne kadar?

Toplam 658 rezidans ve 41 cadde dükkandan meydana gelen Gül Proje Ekspres projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Peki Gül Proje Ekspres daire fiyatları ne kadar?

Referans Güneşli Kiler daire fiyatları!

Referans Güneşli Kiler daire fiyatları 335 bin TL'den başlayarak değişiyor. Referans Güneşli'de peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor...

Ajda Pekkan, Kıbrıs Girne'den 2.5 milyon TL'ye daire aldı!

Ajda Pekkan 4 yıl önce Bodrum'dan 1.2 milyon Euro'ya lüks bir villa almıştı. Bir süre önce bu evi sattı. Kıbrıs Girne'den 2.5 milyon TL'ye havuzlu penthouse daire aldı. 600 metrekarelik evin bir odasını kedi ve köpeklerine ayırdı.

Penthouse daire ne demek Haberi

Penthouse daire ne demek

Penthouse daire nedir?

Penthose daire, genellikle otellerde ve lüks apartmanlarda yer alan daire tipi olarak karşımıza çıkıyor. Bu tarz penthouse daireler, yapının en üst katında bulunuyor.


Yapı asansörlerinde "P" harfi ile gösterilen tuşa basıldığı takdirde, asansör penthouse dairenin kapısında şahsa ait şifrenin girilmesi ile açılıyor.


Penthouse daireler



Kral dairesi olarak da ifade edilen penthouse daire tiplerine günümüzde yapılmakta olan lüks projelerde rastlamak mümkün.



Işıl Seren...