18 / 07 / 2024

penthouse daireler

penthouse daireler

Lüks hayata özgü, pahalı daireler olarak tanımlanan penthouse dairelerin adını lüks konutlarda sıkça duymaya başladık. Lükste sınırları zorlayan bu daireler, sunulan ayrıcalıklı hizmetlerle de konut sakinlerini ayrıcalıklı hissettiriyor. O projeler…

Koz Mesa liste fiyatları!

Koz Mesa Evleri 642 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda hayata geçirildi. Projede penthouse daireler de yer alıyor...

NND 100 Tower satılık daire!

Nanda Yapı imzası ile inşa edilen proje toplam 37 bin 595 metrekare alanda yükseliyor. NND 100 Tower satılık daire tipleri 1+1,2+1,3+1 ve penthouse daireler şeklinde tasarlandı.

Muğla Elysium Miramar ödemeleri!

Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükselen projede villa tipleri 3+1 ve penthouse daireler 4+1 olarak dizayn edildi. Muğla Elysium Miramar ödemeleri kapsamında villa fiyatları 530 bin Eurodan başlıyor.

Elysium Miramar Bodrum'da penthouse daireler 1 milyon 100 euro!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hayata geçirilen proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 23 blok halinde yükselen Elysium Miramar Bodrum projesinde 4 adet penthouse daire yer alıyor.

Ofton Elysium Miramar satılık villa!

22 bloktan meydana gelen projede villaların fiyatları 530 bin Euro^'dan başlangıç gösteriyor. Ofton Elysium Miramar satılık villa tipleri 3+1, penthouse daireler ise 4+1 şeklinde tasarlandı.

İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

Ünal İnşaat ile Özler İnşaat imzası ile yükselen İstanbul Inn Levent'te 1+0, 1+1, 2+1 ve penthouse daireler yer alıyor. Peki İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

Trendist Ataşehir'de deniz manzaralı daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 160 TL'ye penthouse!

Trendist Ataşehir projesinde penthouse daireler satışa çıktı. Panoramik deniz manzarası sunan dairelerin fiyatları metrekare bazında 6 bin 160 ila 7 bin 390 lira arasında değişiyor..

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Nestlife Kağıthane ne zaman teslim?

Kağıthane'de hayata geçmesi planlanan Nestlife projesinin mimarisinde MASS Architects'in imzası yer alıyor. Kağıthane Nestlife Acat Yapı güvencesinde yükseliyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar penthouse daireler bulunuyor.

1 Coastal City Eylül'de satılıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın A ve A Plus konut alıcısına hitaben ilk projesi olan 1 Coastal City, Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ediliyor. 208 konuttan oluşan projede 1+1,2+1,3+1, 4+1 ve Penthouse daireler bulunuyor.

1Coastal City projesi Gürpınar'da inşa ediliyor!

Özyurtlar İnşaat'ın A ve A Plus konut alıcısına hitaben ilk projesi olan 1Coastal City, Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ediliyor. 208 konuttan oluşan projede 1+1,2+1, 3+1,4+1 ve Penthouse daireler bulunuyor.

Özyurtlar İnşaat, 1Coastal City’i eylülde satışa sunuyor!

Özyurtlar İnşaat’ın A ve A Plus konut alıcısına hitaben ilk projesi olan 1Coastal City, Büyükçekmece Gürpınar’da inşa ediliyor. 208 konuttan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse daireler bulunuyor...

penthouse daireler Haberi

penthouse daireler

Batı’da son katlar için kullanılan bir ifade olan Penthouse daireler, son birkaç yıldır lüks konutlarda sıklıkla karşımıza çıkmaya başladı. Mimarlar tarafından, "özel bir girişe veya asansöre sahip ve bütün katı işgal eden, lüks hayata özgü ve pahalı daireler" olarak tanımlanan penthouse daireler, geniş teraslarıyla da konut sahiplerine ayırcalıklı bir yaşam sununuyor. Artık sadece üst katlarda değil orta ve üst katlarda da bulunmaya başlayan penthouse daireler, yüksek tavanlı olmaları, çatı katında olmasalar bile geniş teraslarının olması, residence dairelere sunulan hizmetlerin sunulması, otoparktan eve kadar çıkan asansörlerin bulunması ve geniş bir manzara sağlayan panoması ile yaşamanıza farklı bir boyut kazandırıyor.  İşte sizleri o ayrıcalığı yaşamaya davet eden daireler…