07 / 05 / 2024

Pera Ekolojik Enerji Çözümleri

Pera Ekolojik Enerji Çözümleri

Pera Ekolojik Enerji Çözümleri Anonim Şirketi, Necdet Uğuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, Güllabici Sokak'ta kuruldu.

Ekolojik ev enerji faturasını unutturuyor!

Avrupa’da yaklaşık sıfır enerjili binalar, ABD’de ise net sıfır enerjili binalar yaygınlaşıyor. Türkiye’de ise binaların enerji verimliliği Enerji Kimlik Belgesi ile derecelendiriliyor. Alınacak çok yol varken potansiyel de oldukça yüksek

Büyük evler ekolojik bilançoyu altüst ediyor!

Zenginler dar gelirlilerden çok daha fazla enerji ve doğal kaynak tüketiyor. Bir araştırmaya göre büyük evler, otomobil seyahatleri ve uçak yolculukları ekolojik bilançoyu altüst ediyor.

Gazbeton enerji verimliliğinde yüzde 50 fark sağlıyor!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir; “Gazbetonun sağladığı enerji verimliliği, ülke ve aile ekonomisine önemli katkılar sağlıyor, ekolojik denge korunarak, sağlıklı ve konforlu yaşam alanları oluşturuyor” dedi.

Pera Ekolojik Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Ekolojik Enerji Çözümleri Anonim Şirketi, Necdet Uğuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, Güllabici Sokak'ta kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi antepfıstığı kabuğundan enerji üretecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi antepfıstığı kabuğundan enerji üretecek. Hava, su ve toprağın en azami kullanılacağı Türkiye'nin ilk ve tek ekolojik binasında; güneşten, kirli sudan, yağmur suyundan yararlanılması planlanıyor.

Gaziantep'teki ekolojik yaşam kentinin ısınmasında fıstık kabuğundan yararlanılacak!

Gaziantep'te kurulacak Türkiye'nin "ilk ekolojik yaşam kenti"nin ısınmasında, fıstık kabuğundan yararlanılacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Enerji Yöneticisi Ayşegül Tekerekoğlu, ekolojik kent ve ev projelerini AA muhabirine değerlendirdi.

Gaziantep Ekolojik yaşam kenti Antep fıstığıyla ısınacak!

Gaziantep Ekolojik yaşam kenti Antep fıstığıyla ısınacak. Büyükşehir Belediyesi Enerji Yöneticisi Ayşegül Tekerekoğlu, projelerini AA muhabirine değerlendirdi. Türkiye'nin " ilk ekolojik yaşam kenti " nin ısınmasında fıstık kabuğundan yararlanılacak.

Trabzon'da Güvenli Yeşil Bina projesi anlatıldı!

Trabzon'daki Müteahhitlere 'Güvenli Yeşil Bina' projesi anlatıldı. Güvenli Yeşil Bina ile hedeflenen sürdürülebilir, ekolojik, enerji verimli, çevre dostu sağlıklı yaşam olanaklar sunan yapılar meydana getirmek.

Akkuyu'da inşa edilecek Nükleer Enerji Santrali ekolojik sistemi tehdit ediyor!

Akkuyu'da inşa edilecek nükleer enerji santralının sebep olacağı ekolojik katliamın yanı sıra elektrik fiyatlarını da iki katına çıkaracağı ortaya çıktı İşte Rosatom'un kaza geçmişi.

Klimalarda verimlilik kriterleri ile enerji sınıfları değişiyor!

Ülkelerin ekonomik ve ekolojik dengelerinin korunmasında en önemli faktör kuşkusuz ki enerji. Türkiye de enerji kaynaklarını verimli kullanmak konusunda daha başarılı projelere gereksinim duyuyor. Klimalarda verimlilik kriterleri ile enerji sınıfları ...

Steelife Ekolojik Ev Projesi, evlerde enerji tasarrufu sağlıyor!

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Ekolojik Ev’in kendi enerjisini kendisi ürettiğini ve enerjiyi en verimli şekilde kullanarak enerji verimliliği esaslarını en üst düzeyde karşıladığını kaydetti...

Steelife, Ekolojik Ev Projesi ile 16 Şubat'ta Vefa Pendik'te!

Türkiye’de ilk hafif çelik binayı kuran Vefa’nın markası Steelife, yine bir ilke imza atarak Türkiye’yi enerji faturasını sıfırlayacak olan “Ekolojik Ev” ile tanıştırıyor...

Nolte, yatak odası ve mutfaklar ekolojik elektrikle üretiyor!

Mutfak ve yatak odası üreten Alman markası Nolte, enerji kullanımında ekolojik ve doğal enerjiyi tercih ediyor

Pera Ekolojik Enerji Çözümleri Haberi

Pera Ekolojik Enerji Çözümleri

Pera Ekolojik Enerji Çözümleri Anonim Şirketi, Necdet Uğuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


Pera Ekolojik Enerji Çözümleri Anonim Şirketi iş konusu; A)Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a- Şirketin amacı; elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile uğraşmaktır.  b- Sınai, ticari ve konut türü her türlü yapının ve alt yapı işlerinin inşaat, makine, tesisat ve teçhizat işlerini yapmak, taahhüt işleri üstlenmek, bu işlerle ilgili danışmanlık, kontrollük ve uygulama sorumluluğu üstlenmek, taahhüt mimarlık ve mühendislik hizmetlerinin verilmesini sağlamak, c- Mühendislik ve mimarlık ile ilgili her türlü proje ve tasarım işleri yapmak, her türlü büro hizmetlerini vermek,    d- Firma ve kuruluşların...