30 / 04 / 2024

pera palace otel ahmet ümit odası fiyat

pera palace otel ahmet ümit odası fiyat

Pera Palace Otel’in 410 numaralı odası artık ünlü yazar Ahmet Ümit'in adını taşıyor. Bu odada tek gece konaklamanın bedeli 245 euro. Ümit'in komşusu Agahta Christie’nin odası ise tam 345 euro...

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi kuruldu!

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taliha Kara tarafından kuruldu.

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

31.6 milyon TL'ye Pera’da oteli yap, 32 yıl işlet!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul’un tarihi bölgesi Pera’da bin 448 metrekarelik arsasını 31.6 milyon liraya otel yapımı karşılığı 35 yıl süreliğine kiralama ihalesine çıkardı.

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Mardan Palace'ın tapusu Halkbank'a devredildi!

1.4 milyar dolarlık yatırımla Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yapılan Mardan Palace otel, bugün içler acısı durumda. Borçları nedeniyle icralık olan otelde, sadece güvenlik personeli kaldı. 

pera palace otel ahmet ümit odası fiyat Haberi

pera palace otel ahmet ümit odası fiyat


MUSTAFA Kemal Atatürk’ten İsmet İnönü’ye Kraliçe II. Elizabeth’e kadar dünya tarihine yön veren önemli kişileri ağırlayan Pera Palace Hotel, tarih ve sanata sahip çıkmak adına oda ve salonlarına tarih boyunca burada konaklamış yazar ve devlet adamlarının isimlerini veriyor. Atatürk’ün dönemsel olarak açılan müze odası otelin en dikkat çeken bölümlerinden. Cumhurbaşkanları İsmet İnönü ve Celal Bayar ile yazarlar Ernest Hemingway, Greta Garbo ve Agatha Christie otelde odası bulunan diğer isimler. Geçen hafta ise tarihi otelde ilk kez bir odanın adı yaşayan bir Türk yazara verildi. O da Ahmet Ümit...


'AGATHA CHRISTIE' HEP DOLU


Türk edebiyatının ünlü isimlerinden, polisiye yazarı Ahmet Ümit artık otelin 411 numaralı Agatha Christie odasının yanındaki 410 numaralı odaya sahip. Ancak Pera Palace otelinin müdavimlerinden olan Agatha Christie’nin odasında...