03 / 05 / 2024

pera palace oteli

pera palace oteli

Travel&Leisure New York baskısında, Kasım ayında James Bond filmlerinin 50 yıllık geçmişi eğlenceli bir biçimde istatistiksel olarak değerlendiriliyor

31.6 milyon TL'ye Pera’da oteli yap, 32 yıl işlet!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul’un tarihi bölgesi Pera’da bin 448 metrekarelik arsasını 31.6 milyon liraya otel yapımı karşılığı 35 yıl süreliğine kiralama ihalesine çıkardı.

Ataşelerden CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

CNR Holding, geçtiğimiz günlerde, Pera Palas Oteli'nde Türkiye'deki ticari ataşeleri ağırladı. 

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Pera Palas için marka savaşı başladı!

Osmanlı’nın en lüks oteli olan tarihi Pera Palas’ın isim hakkını elinde bulunduran Misbah Muhayyeş Vakfı, ünlü oteller zinciriyle marka mücadelesine girişti. 

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Antalya Mardan Palace 15 milyonluk davayı kaybetti!

Antalya’da bir dönem dünyanın en lüks oteli seçilen ve birçok alacaklıyla icralık ve mahkemelik olan Mardan Palace Hotel, 3 inşaat firmasının açtığı yaklaşık 15 milyon liralık alacak davasını kaybetti.

Beyoğlu Melek Hotels Pera açılışa hazırlanıyor!

Mehmet Ulusoy, Marmaris'te açtığı Melek Hotels zincirinin üçüncü halkasını Beyoğlu'nda faaliyete geçiriyor. Ulusoy'un Melek Hotels Pera adıyla yeni bir butik oteli hazırlamakta olduğu belirtiliyor.

Girne Lord's Palace açıldı!

Kuzey Kıbrıs'ın liman kenti Girne’nin en yeni 5 yıldızlı oteli LORD’S PALACE, geçtiğimiz hafta görkemli bir davetle açıldı. LORD’S PALACE’ın açılış gecesine sanat, siyaset, cemiyet ve iş dünyasından 1000’e yakın davetli katıldı.

Pera Palace Yıldız Evler Kayseri fiyatları!

Pera Palace Yıldız Evler Kayseri fiyatları 210 bin TL'den başlıyor. 26 dairenin yer aldığı Pera Palace Yıldız Evler projesinde tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı...

Mardan Palace Oteli satışının fesih davası görüldü!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Oteli'nin, borçları yüzünden Halk Bankası'na icra yoluyla satılması ile ilgili ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.

Mardan Palace Oteli satışı ihalesinin fesih davası görüldü!

Borçlarından dolayı Halk Bankasına satılan Mardan Palace Oteli'nin ihale feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.Aksu Belediyesi tarafından gönderilen en son tadilat ruhsatında taşınmazın 124 bin metrekare olduğunu kaydetti.

Mardan Palace'ın satış iptali davasının duruşması ertelendi!

Borçları nedeniyle Mardan Palace Oteli'nin icra yoluyla Halk Bankasına satıldığı ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme, dosyadaki bazı eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

Astir Palace oteline Türk yatırımcı!

Yunanistan özelleştirme ajansı, başkent Atina yakınlarında, deniz kenarında bulunan Astir Palace Oteli’nin 400 milyon euro’ya satışı için gayrimenkul yatırım fonu “Jermyn Street Real Estate Fund” ile anlaşma imzaladı.

pera palace oteli Haberi

pera palace oteli

Travel&Leisure New York baskısında, Kasım ayında James Bond filmlerinin 50 yıllık geçmişi eğlenceli bir biçimde istatistiksel olarak değerlendiriliyor.


 İlki 1963 yılında Sean Connery’nin başrolünde olduğu “From Russia With Lowe”, ikincisi 1999 yılında Pierce Brosnan ile “World is not Enough” ve sonucusu bu sene Daniel Craige ile çekilen “Skyfall” olmak üzere 3 Bond filmine ev sahipliği yapan Istanbul, Bond filmleri listesinde Venedik, Bahamalar, Jameika ve Hong Kong ile ilk 5 şehir arasına girdi. Listede, bu yıl kuruluşunun 120. yılını kutlayan, İstanbul’un incisi Pera Palace Hotel; Jumeirah Istanbul’da Bond filmi yıldızlarının tercih ettiği tek otel olarak yer alıyor.


Sean Connery, Pierce Brosnan gibi serinin son yakışıklısı Daniel Craig de bu yıl James Bond-Skyfall filmi çekimi için geldiği İstanbul’da, Pera Palace Hotel, Jumeirah’ya hayran...