27 / 04 / 2024

pera park projesi

pera park projesi

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa edilen Pera Park teslim tarihi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Pera Park Hak Yapı imzasıyla yükseliyor. Pera Park'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor...

Kartal Pera Park nerede?

Kartal Pera Park nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Pera Park projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Hak Yapı Pera Park ödeme planı!

Konut tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Hak Yapı Pera Park ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz...

Pera Park iletişim!

Pera Park iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Pera Park projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal' da 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ve 320 adet daireden meydana gelen Kartal Pera Park projesi detayları...

Pera Park satılık! 345 bin 100 liraya 2+1!

Pera Park satılık dairelerin fiyatları 179 bin lira ile 479 bin 500 lira arasında değişiyor. Kartal Pera Park Evleri projesi Ekim 2015 yılında teslim ediliyor...

Perapark Kartal satış fiyatları! 179 bin liradan başlıyor!

Perapark Kartal satış fiyatları 179 bin liradan başlangıç gösteriyor. Pera Park projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Pera Park Kartal ödeme planı!

Pera Park Kartal ödeme planı bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Pera Park projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Pera Park fiyatları 179 bin liradan başlıyor...

Kartal Pera Park projesi!

Kartal Pera Park projesi Hak Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Perapark Kartal fiyatları 156 bin 400 liradan başlangıç gösteriyor. Kartal Pera Park'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Pera Park Projesi! 257 bin 300 TL'ye 2+1!

Pera Park Projesi kapsamında yer alan 83 metrekare ile 119 metrekare alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları 190 bin 900 lira ile 257 bin 300 lira arasında değişiyor

Perapark Kartal Projesi! 156 bin 400 TL'ye 68 metrekare!

Perapark Kartal Projesi kapsamında yer alan konutlardan 68 metrekare alana sahip 1+1 dairelerin fiyatları 156 bin 400 lira ile 224 bin 400 lira arasında değişiyor

Hak Yapı Pera Park satılık!

Hak Yapı'nın Anadolu Yakası Kartal'da inşa ettiği ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Hak Yapı Pera Park satılık daire fiyatları...

Malatya'da Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencileri için Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı.

Sinpaş GYO Queen Central Park Projesi!

Sinpaş GYO Queen Central Park Projesi 'nde daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Anthill Residence'a yakın bir bölgede inşa edilen projede metrekare birim fiyatı 11 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Gençlik Park Projesi'nin inşaatı ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi!

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi İstanbul Topkapı'da yükselecek. Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Bursa Endülüs Park projesi AVM konseptinde inşa ediliyor!

Bursa’da yükselen Endülüs Park projesi konut ve AVM konseptinde inşa ediliyor.Projede 240 dairenin yanı sıra 101 mağazadan oluşan üzeri açık bir alışveriş merkezi yer alıyor.

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi!

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 2016 yılı sonunda teslim edilecek olan proje 32 adet tripleks villadan meydana geliyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi!

Toplam 130 adet daireden meydana gelen projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek.

Central Park Projesi 3 boyutlu çizimle canlandırıldı!

Salih Bezci’nin daha önce öneri olarak sunduğu ‘Central Park’ projesi 3 boyutlu çizimle canlandırıldı. Proje; Gençlik Parkı ile 19 Mayıs Stadyumu’nun bulunduğu alanı spor, eğlence ve yaşam merkezi haline dönüştürmeyi amaçlıyor.

Bahçeşehir Park Projesi nerede inşa edilecek?

130 adet daire ve ticari birimden meydana gelecek Bahçeşehir Park Projesi, Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda hayata geçirilecek. Peki Bahçeşehir Park projesi nerede inşa edilecek?

Fikirtepe Brooklyn Park projesi ödeme bilgileri!

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında hayata geçirilen Brooklyn Park projesi Fikirtepe'nin en gözde noktasında yükseliyor.

Yazıhan'a Kent Park projesi geliyor!

Yazıhan Belediyesi, yeni bir prestij projesine imza atıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kent Park Projesi’nin Yazıhan’ın simge eserlerinden biri olacağını belirtti.

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi için protokol imzaladı!

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı.

Uşak Kent Park Projesi'nde yıkımlar devam ediyor!

Uşak Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek Kent Park Projesi kapsamında meteoroloji binasından sonra adliye hizmet binasının yıkımıyla somut bir adım daha attı.

pera park projesi Haberi

pera park projesi

Pera Park teslim tarihi bilgisini paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 


8 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Pera Park projesi Hak Yapı imzası taşıyor. 


Toplam 320 adet daireden oluşan Hak Yapı Pera Park projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 



İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükselen Perapark'ta yer alan dairelerin alan büyüklükleri 68 metrekare ile 139 metrekare arasında değişiyor. 



Pera Park teslim tarihi!



Pera Park teslim tarihi Ekim 2015 olarak belirlendi.


Pera Park projesinin sosyal imkanları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları yer alıyor. 



Hak Yapı Pera Park nerede? Karlıktepe Mah. Gürsel Cad. No:15/1 Kartal 


Pera Park Kartal iletişim:

Telefon: 444 1 620

Web: www.perapark.com

Belemir...