04 / 05 / 2024

Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Doğu Koray Dillioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevil Akbulut tarafından kuruldu.

Consultant Of Property Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consultant Of Property Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Malıka-Kulsum Dzhafrı tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Aşar tarafından kuruldu.

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Anıl tarafından kuruldu.

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Durmuş ve Zafer Arslan ortaklığında kuruldu.

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ercan tarafından kuruldu.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Alaa El Dajanı tarafından kuruldu.

Namira Property İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namira Property İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Delaram Pourjam, Mojgan Yaghoubı ve Pedram Pourjam ortaklığında kuruldu.

Premium Property İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Premium Property İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Dong Thanh Ha ve Terry Lem ortaklığında kuruldu.

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Emel Yurtöğren tarafından kuruldu.

Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Doğu Koray Dillioğlu tarafından kuruldu. 


Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarındanfaydalanarak edinecekleri gayrimerikuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dısında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.ve ana...