02 / 05 / 2024

Perakende Gayrimenkul Merkezi

Perakende Gayrimenkul Merkezi

Alkaş Danışmanlık ile Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle 2014'te hayata geçirilen, perakende ve gayrimenkul sektöründeki uzman akademisyenler, üst düzey yöneticiler ve patronlar tarafından derslerin verildiği merkezden 30 kişi mezun oldu.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulması talebi meclis gündeminde!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemine entegre Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

Esas Gayrimenkul'ün “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” webinarı 5 Mayıs'ta!

Esas Gayrimenkul, sektör paydaşlarına koronavirüs sonrası dönem için rehberlik sunacak "Burdayız" isimli webinar serisini başlatıyor. “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” konulu webinar, 5 Mayıs Salı günü saat 14:00’te gerçekleşecek...

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Aydınoğlu, Orhan Öğücü, Sedat Çağlayan, Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür tarafından kuruldu.

2020'de Gayrimenkul Bilgi Merkezi kurulacak!

Cumhurbaşkanlığının 845 tedbirden meydana gelen 403 sayfalık 2020 Yılı Programı yayımlandı. Tasarruf için konut ve çeyiz hesaplarına benzer alternatif modeller oluşturulması, konutta değer artışını takip için gayrimenkul bilgi merkezi kurulması öne çıkan başlıklar arasında yer aldı...

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 2019 eğitim yılı mezunlarını verdi!

Perakende ve ticari gayrimenkul sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmek amacıyla kurulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi'nin Sertifika Programı tamamlandı...

urbanLAB Almanya konferansı basın toplantısı 22 Mart'ta!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk girişimi GRED, Knight Frank ile iş birliği doğrultusunda urbanLAB Almanya konferansını düzenliyor.

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

Perakende Gayrimenkul Merkezi Haberi

Perakende Gayrimenkul Merkezi

Alkaş Danışmanlık ile Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi (AA PGM), 3. dönem mezunlarını verdi.


Alkaş Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş'ın oğlu Alp Alkaş'ın anısına Ocak 2014'te kurulan merkezin yeni dönem mezunları için Swissotel'de sertifika töreni düzenlendi.


Perakende ve gayrimenkul sektöründeki uzman akademisyenler, üst düzey yöneticiler ve patronlar tarafından derslerin verildiği ve bugüne kadar 55 öğrenciyi mezun veren merkezden 2016'da 30 kişi mezun oldu.


Törende konuşan Alkaş, çok genç yaşta kaybettikleri oğlu Alp Alkaş'ın ismini güzel bir şekilde yaşatmak istediklerini belirterek, "Alp'in adını yaşatmak için hayata geçirdiğimiz merkezin üçüncü eğitim yılını tamamlamış olmanın buruk mutluluğunu yaşıyorum. İşine, mesleğine ve hayata çok bağlı olan Alp, perakende gayrimenkul sektöründe genç yaştan itibaren aktif rol almıştı." dedi.


Alkaş, "Gençlerimizi sektörün duayenleri ve...