05 / 05 / 2024

perakendede ciro artışı

perakendede ciro artışı

Bu yıl Aralık ayında geçen yıla göre yüzde 15 oranında ciro artışı hedefleyen sektör, 7.5 milyar TL'ye ulaşacak...

İnşaat ciro endeksinde yüzde 99.4 artış! Ocak 2024 rakamları şimdi açıklandı!

TÜİK tarafından açıklanan Ocak 2024'e ilişkin ciro endekslerine göre, inşaat ciro endeksi yüzde 99,4 arttı. İşte o son dakika rakamlar...

AVM metrekare verimlilik endeksinde yüzde 77,4 artış! Kiralanabilir metrekareye düşen ciro 8.771 TL oldu!

Ekim 2023'te AVM metrekare verimlilik endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 77,4 arttı. Kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro da ülke genelinde 8 bin 771 TL oldı. İşte açıklanan Ekim verileri...

Toplam ciro endeksi Eylül ayında yüzde 64,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, Eylül ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 64,1 artış gösterdi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

İstanbul’un Haziran ayı enflasyonu açıklandı! Perakendede yıllık artış yüzde 55’i aştı!

İstanbul Ticaret Odası’nın açıkladığı Haziran ayına ait enflasyon verilerine göre bir önceki aya göre fiyatlar yüzde 3,46 oranında yükseldi.  En büyük artış  ise kültür, eğitim ve eğlence kalemlerinde gerçekleşti.

İnşaat sektörü ciro endeksi, Şubat'ta 55,2 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Şubat 2022'de yıllık bazda yüzde 55,2 artış gösterdi.

İnşaat sektörü ciro endeksi Haziran'da yüzde 29,7 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi Haziran ayında artış yaşadı. Buna göre inşaat sektörü 29,7 yükseldi.

İnşaat sektörü ciro endeksi Mayıs'ta yüzde 50,4 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi Mayıs ayında artış yaşadı. Buna göre inşaat sektörü 50,4 yükseldi.

Kısıtlamaların kaldırılması AVM'leri nasıl etkileyecek?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, kısıtlamaların kaldırılmasını Haziran'ın ilk günlerinden beri beklediklerine, Temmuz ayından itibaren nihayet hafta sonlarının açık olacağına dikkat çekti. Altaş, ciro artışı olacağını belirtti.

İnşaat sektörü ciro endeksi, Nisan'da yüzde 55,9 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi Nisan ayında artış yaşadı. Buna göre inşaat sektörü 55,9 yükseldi. 

İnşaat sektörü ciro endeksi, Mart'ta yüzde 27,7 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi Mart 2021'de artış kaydetti. Buna göre endeks  yüzde 27,7 arttı...

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Toplam ciro endeksi ağustosta yıllık yüzde 23,5 artış gösterdi!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamında ciro endeksi, ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 23,5 arttı.

BMD Başkanı Öncel: Ciro artışında AVM'lerde de toparlanma başladı!

AVM mağazalarında yüzde 81'in üzerinde ciro elde eden BMD üyelerinin oranı yüzde 7'den yüzde 38'e ulaştı.

perakendede ciro artışı Haberi

perakendede ciro artışı
Havaların soğumasıyla birlikte artan satışlara, şirketlerin yılbaşı kampanyaları da eklenince perakende sektöründe bu yıl 7.5 milyar TL'lik ciroya ulaşacak. Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Yılmaz Yılmaz, havaların soğumasıyla birlikte ciroların iyileştiğini söyledi.Yılmaz,"Yılbaşı etkisiyle yüksek bir performans bekliyoruz. Şirketlerden de bu yönde pozitif duyumlar alıyoruz. Ekim - Kasım ayında kaçırdığımız satışın bir kısmını bu ay geri alacağız"...