19 / 05 / 2024

Perçem Kimya kimin

Perçem Kimya kimin

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mihriban Tavlı tarafından kuruldu.

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mihriban Tavlı tarafından kuruldu.

Vahide Perçin Foça'dan ev mi aldı?

"Muhteşem Yüzyıl" adlı televizyon dizisinde Haseki Hürrem Sultan'ı canlandıran oyuncu Vahide Perçin'in, Foça'da bir tarihi Rum evini satın alarak restorasyona başladığı iddia edildi.

Ordu Perşembe Yaylası cazibe merkezi haline geliyor!

Karadeniz'in en önemli turizm noktalarından biri olmaya aday, menderesleri ve muhteşem manzarasıyla ünlü Perşembe Yaylası'nı cazibe merkezi hâline getirmek amacıyla çalışmalar devam ediyor.

Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Esenyurt, Fatih Mahallesi, Garden City 1'de kuruldu.

ÖMR İnşaat Malzemeleri Elektrik Kimya Taşımacılık Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÖMR İnşaat Malzemeleri Elektrik Kimya Taşımacılık Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıfat Serat Sarıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta kuruldu.

Akasyalı Plastik Kimya İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasyalı Plastik Kimya İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Gergerli tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Özferah İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özferah İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Çamyar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Ak San İnşaat Kimya Otomatik Kepenk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak San İnşaat Kimya Otomatik Kepenk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Çevik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Süper Otelcilik ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Süper Otelcilik ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Şişhane Şubesi, İbrahim Yasubuğa Şube Müdürlüğü'nde 75 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Şişhane, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Uslu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da kuruldu.

KSE İnşaat Hafriyat Metal Kimya ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KSE İnşaat Hafriyat Metal Kimya ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Akbal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Plaspak Kimya'nın yeni kompound hattı 2015'te devrede!

Polipropilen, polietilen ve PVC gibi plastik hammaddelerinin tedarik, ithalat ve dağıtım alanlarında hizmet veren Plaspak Kimya, üretime geçecek. Firma 2015'te yeni kompound hattını devreye almaya hazırlanıyor...

Perçem Kimya kimin Haberi

Perçem Kimya kimin

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mihriban Tavlı tarafından kuruldu.

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin,röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, servis ve bakım hizmetlerinin verilmesi, ayrıca bütün bunların aksam ve yedek parçalarının pazarlanması, alınıp satılması, ithalat ve ihracatı..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Perçem Kimya Laboratuvar Cihazları İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Eski Habipler Mah.Güller Sk. No.25/5...