27 / 04 / 2024

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.



Süper Toto Süper Lig'in canlı maç yayın haklarını elinde bulunduran Katar merkezli beIN Medya'nın sözleşme süresinin sona ermesi üzerine açılan yayın ihalesi yeniden aynı şirkete verildi. Geçtiğimiz Mart ayında Süper Toto Süper Lig'in canlı maç yayını haklarının ihalesini kazandığını açıklayan Saran Group kendi adına sözleşmeyi imzalayıp TFF'ye göndermişti.

Kamuoyunda 2022-2023 yılı futbol sezonunda maçların Saran Group tarafından kurulacak olan Süper Lig TV'de yayınlanacağı açıklanmıştı. Süreç ilerleyen günlerde tıkandı ve TFF Başkanı Nihat Özdemir aldığı sürpriz bir kararla başkanlık koltuğundan istifa etti.

TFF'nin Haziran ayında yapılan yeni başkanlık seçimlerinde koltuğa Mehmet Büyükekşi oturdu.

TFF, daha önce Saran Groupla imza edilen sözleşmeyi feshettiğini açıkladı ve yayın ihalesinin iki yıl süreyle yeniden Katar merkezli televiyon kanalı beIN Medya'ya verildiğini duyurdu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön