30 / 04 / 2024

Disney Plus'ın Türkiye yayın tarihi açıklandı! İşte 2022 fiyat listesi...

Disney Plus'ın Türkiye yayın tarihi açıklandı! İşte 2022 fiyat listesi...

Disney Plus, Türkiye'ye ne zaman gelecek, abonelik ücreti ne kadar olacak, Türkiye'de hangi içerikler yayında olacak? İşte sorularınızın cevabı...



Disney Plus, ilk olarak 2019 senesinde Amerika Birleşik devletlerinde faliyete başladı. Marvel'ı satın almasıyla tüm ilgiyi üzerine çeken Disney,'in, Türkiye'ye ve beraberinede pek çok ülkeye bu sene gelmesi bekleniyordu. İşte Disney sonunda ne zaman Türkiye'de yayın yapacağını açıkladı! 

Disney Plus'ın hali hazırda çevrimiçi internet platform olarak yayın yapapabilmek için Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan alınmış 10 senelik bir lisansı bulunuyor.

 Disney Plus ın Türkiye yayın tarihi açıklandı! İşte 2022 fiyat listesi...

Disney Plus'ın Türkiye fiyatı belli oldu! Peki zaman yayına başlacak?

Disney, Marvel'ı 4 milyar dolara satın aldıktan sonra pek çok Marvel içeriğini Disney Plus'da yayınlamaya başlamasıyla birlikte Türkiye'de pek çok Marvel hayranının ilgisini çekmeyi başarmıştı. Herkesin heyecanla Türkiye'ye gelmesini beklediği Disney Plus, resmi bir açıklama ile 14 Haziran 2022'de Türkiye'de aktif olarak kullanılabilir olacağını duyurdu!

Disney Plus, Türkiye için yaptığı açıklamada uygulamanın özelliklerini ve ilk olarak hangi içeriklerin bulunacağını da duyurdu. Disney Plus, açıldığı andan itibaren Amerika'da olan pek çok içeriğe erişebilecek. Örneğin, Marvel evreninin son üyelerinden birisi olan özgün adıyla "Shang-Chi and The Legend Of The Ten Rings" yani Shang-Chi ve On Halka Efsanesi, Star Wars'ın sevilen içerikleri The Book of Boba Fett, The Mandalorian, Marvel Universe'ün 4. evreninin bir parçası olacak olan ve Marvel Comics karakterlerinden biri olan Moon Knight'ı anlatacak mini dizi izleyicilere sunulacak! 

 Disney Plus ın Türkiye yayın tarihi açıklandı! İşte 2022 fiyat listesi...

7 Faklı Kişi Tek Hesap!

Disney Plus uygulamasında tek bir hesaptan 7 kişi için profil oluşturulabiliyor! Bu şekilde aynı hesaptan birbirindne bağımsız yedi kişi film ve dizi izleyebilecek! "Çocuk Profili" adı verilen özelliğinde bulunacağı Disney Plus'da sadece çocuklara uygun içeriklere ulaşılabilecek. Disney Plus, Pixar içeriklerini de içinde 

Türkiye'de şu anda sadece küresel dijital yayın programlarına bakıldığında Netflix ve Amazon Prime bulunuyor. Disney Plus'ın gelmesiyle dijital ortamlarda film ve dizi çeşitliliği artacak. HBO Max'in de bu sene içerisinde Türkiye pazarına girmesi bekleniyor fakat HBO'dan şimdiye kadar resmi bir açıklama gelmedi.

Disney Plus Kaliteden Ödün Vermiyor: IMAX özelliği de olacak!

Disney Plus, kalitesinden ödün vermeyerek yüksek görüntü kalitesi ve netliğe sahip olan  IMAX teknolojisi ile neredeyse tüm içerikleri izlenebilecek.

Peki, Disney Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...


Geri Dön