30 / 04 / 2024

TMO’dan 495 tonluk iki yeni ihale! Son teklif tarihi açıklandı!

TMO’dan 495 tonluk iki yeni ihale! Son teklif tarihi açıklandı!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ekmeklik buğday ithalatı için iki yeni ihale açtı. İhalenin son teklif tarihi açıklandı. İşte detaylar…



Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) iki yeni ihale açıkladı. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) açıkladığı ihalalerin son teklif tarihi de belirtildi.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından yaklaşık 495 bin ton ekmeklik buğday için ithalat ihalesi açıldığı açıklandı.  TMO’dan açıklanan ihale için 21 Ekim Cuma gününe kadar tekliflerin alınacağı belirtildi.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ekmeklik buğday ithalatı için iki ayrı ihale açtığını açıkladı.

Bloomberg’in haberine göre konuyla ilgili bilgi sahibi kaynaklara göre TMO'nun toplamda 495 bin tonluk iki ihalesinde teklifler 21 Ekim tarihine kadar toplanacak.

İLK ALIMLAR 1-22 KASIM TARİHİNDE

TMO’dan açıklanan bilgilere göre 245 bin tonluk ilk ihale için alımların 1-22 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

TMO’dan 495 tonluk iki yeni ihale! Son teklif tarihi açıklandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön