07 / 05 / 2024

Perform Mekanik Kimin

Perform Mekanik Kimin

Perform Mekanik Anonim Şirketi Ahmet Tansu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fentes Mühendislik Mekanik İnşaat Ekipmanları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fentes Mühendislik Mekanik İnşaat Ekipmanları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Modalı tarafından kuruldu.

Ekin Mekanik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Mekanik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ekinci tarafından kuruldu. 

CYK Mekanik Tesisat ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

CYK Mekanik Tesisat ve Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Kayabaşı ve Funda Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Cmkar Mekanik İnşaat Doğal Gaz Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmkar Mekanik İnşaat Doğal Gaz Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kara tarafından kuruldu. 

Araf Group İnşaat Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araf Group İnşaat Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş, Aziz Polat ve Ramazan  Gür ortaklığında kuruldu. 

Boz Mekanik İnşaat Nakliye Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boz Mekanik İnşaat Nakliye Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Bozaslan tarafından kuruldu. 

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Harun Demirli, Hasan Kuş ve İsmail Yemişli ortaklığında kuruldu.

Efal Teknik Hizmetler Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efal Teknik Hizmetler Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Emrah Markal tarafından kuruldu. 

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim  Algül tarafından kuruldu. 

Özaylar Mekanik Havalandirma Elektrik Inşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaylar Mekanik Havalandirma Elektrik Inşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet  Özay tarafından kuruldu. 

Selmak Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selmak Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Selim tarafından kuruldu. 

CDK İnşaat Mekanik Elektrik Ticaret Şirketi kuruldu!

CDK İnşaat Mekanik Elektrik Ticaret Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Diktepe tarafından kuruldu.

2T Endüstriyel Çözümler Elektrik Mekanik İnşaat ve Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

2T Endüstriyel Çözümler Elektrik Mekanik İnşaat ve Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yeliz Tanrıkulu, Tevfik Özer ve Taner Tanrıkulu ortaklığında kuruldu.

Perform Mekanik Kimin Haberi

Perform Mekanik Kimin


Perform Mekanik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Tansu tarafından kuruldu.


Perform Mekanik Anonim Şirketi iş konusu; Şirket her türlü teknolojik, mekanik, elektrik, elektroniktesisat malzemelerini, pompa, hidrofor ve su basınçlandırma ekipmanları, kondenstop, vana, buhar kazanı, otomasyon ekipmanlarını, su, gaz, yağ ve hava tesisatında kullanılan boru, fittings ve vanaları endüstriyel yağlar, zincir, dişli kayış, fabrika, hırdavat malzemeleri, yapı malzemeleri, demir,tuğla,çimento,kireç,alçı, cam ve mamülleri, vitrifiye, sıhhi tesisat malzemeleri, boru, fittings gibi inşaat, elektrikli tesisat malzemeleri,, çatı kaplama malzemeleri, dış cephe kaplama malzemeleri, bina güvenlik sistemlerini alabilir, satabilir,ithalatı ve ihracatı yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Perform Mekanik Anonim Şirketi Adres; Barbaros Mah.Gülpınar Sk. No:5/2...