29 / 06 / 2024

Perk Residance

Perk Residance

Perk inşaat tarafından İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan Ataşehir'de inşa edilen Perk Residance projesi 2 blokta toplam 64 daireden meydana geliyor.

Elegant Park’ta Haziran teslim daireler 2 milyon 106 bin TL’den başlıyor

Yalova’nın en nezih semtinde yer alan Elegant Park’ta teslimler için geri sayım başladı. Residance daireleri, mağazaları ve restoranıyla Elegant Park birçok ihtiyaca anında cevap veriyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler…

İstanbul’daki o gökdelenler için şok karar!

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki “Four Winds Park Residance” gökdelenleri, 2020 yılından sonra çıkarılan yeni düzenleme sonrası tekrar gündeme oturdu.

Doğru Yapım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Yapım İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ebubekir Perk tarafından kuruldu.

Koray GYO, Loft Residance'taki 1 bağımsız bölümü 3.2 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO tarafından İstanbul ili, Şişli ilçesi, Esentepe Mahallesi Loft Residance 2 Apt. N4  23 no'lu bağımsız bölümün KDV hariç 3 milyon 168 bin 317 TL (KDV dahil 3 milyon 200 bin) TL bedel karşılığında satış ve devir işlemi bugün gerçekleştirildi. 

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da   150 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Kesici Sinan İstek  ve Şiyar Aslan tarafından kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Aliye Aras Perk tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın acı günü! Erengül Perk vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin Genel Müdür Yardımcılarından Tamer Perk'in annesi Erengül Perk vefat etti. Perk'in cenazesi Hekimbaşı Kabristanı'na defnedilecek. 

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Perk İnşaat Atışalanı ne zaman teslim?

Perk İnşaat Atışalanı projesi İstanbul Esenler'de Atışalanı'nda hayata geçiriliyor. Peki Perk İnşaat Atışalanı ne zaman teslim edilecek?

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Perk Residance Haberi

Perk Residance

Perk inşaat tarafından İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan Ataşehir'de inşa edilen Perk Residance projesi 2 blokta toplam 64 daireden meydana geliyor. 


Perk İnşaat tarafından İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan Ataşehir'de inşa edilen Perk Residance'da yaşam başladı.Satışlar hızla devam ediyor. 


1 800 metrekare üzerinde 2 bloktan oluşan Perk Residance Konutları'nda 64 adet konut bulunuyor.hemen teslim iskanlı Projede daireler 134-139 metrekare 3+1 şeklinde dizayn edildi. Ataşehir Perk Residance Konutları'nda akıllı ev sistemi uygulaması mevcut. 


Projede açık havuz,çoçuk havuzu, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, yürüyüş alani vardır. 2 adet 13 kişilik asansör 1 adet yangın asansörü bulunuyor. Perk Residance projesinde daire sahiplerine fitness merkezi,jeneratör,toplantı ve seminer solonu ve yeşil alanlar gibi donatılar sağlanıyor. Rahat ulaşımı ile Metro veTem oto yolu e-5 Bostancı'nın kesiştiği...