09 / 05 / 2024

perla behar-behar

perla behar-behar

İkinci Dünya Savaşı'nda Bergen- Belsen toplama kampında öldürülen 8 Türk için anısına Almanya'da anıt dikildi...

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Ege Perla'nın kiralama işlemleri Platin Emlak tarafından yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ege Perla Projesi kiralama işlemleri yayınlandı.

Perla Vista AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Perla Vista AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Perla Vista AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ege Perla'nın değerleme raporu yayınlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir Konak Mersinli'de yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Ege Perla 18 bin 392 metrekare alan üzerinde yükseliyor!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında İş GYO'nun hayata geçirdiği, Ege PERLA projesini anlattı. İşte o projenin detayları...

Ege Perla'nın 2015 değerleme raporu yayınlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 Parsel'de yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Ege Perla tercihini Daikin'den yana kullandı!

Ege Perla da sakinleri için yüksek kalite ve enerji tasarrufu sağlamak için Daikin’i tercih etti. Daikin, Mini VRV Sistemi ile Ege Perla sakinlerine ihtiyaç duydukları iklimlendirme tercihlerini de bağımsız olarak yaşama imkanı sunuyor.

Ege Perla'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir'de hayata geçirdiği Ege Perla projesinin kaba inşaatına sona geldi. 180 milyon dolar yatırımla inşa edilen Ege Perla'da bugüne kadar konutların yüzde 70'i satıldı.

Ege Perla ve İFM projelerine 15. Perakende Günleri'nde yoğun ilgi!

İş GYO İzmir’de hayata geçirmekte olduğu Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi projeleri ile 15. Perakende Günleri’nde yerini aldı. Perakende Günleri, dünyaca ünlü konuşmacıları ve markaları ağırlıyor.

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Levent Karacı ve Servet Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Avcılar, Ispartakule 1.İstanbul Evleri'nde kuruldu.

Ege Perla Konak'ta yükseliyor!

Konak'ta yapılan Ege Perla projesi deniz manzaralı ve kolay ulaşım sağlanabilecek konumuyla göz dolduruyor. Ege Perla projesinde 111 adet konut, 65 adet home ofis bulunuyor.

İş GYO İzmir Ege Perla Projesi Değerleme Raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İzmir Ege Perla Projesi Değerleme Raporunu yayımladı.

Perla Vista AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Beylikdüzü Perla Vista AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Perla Vista AVM bayramda kaça kadar açık? Perla Vista AVM Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

perla behar-behar Haberi

perla behar-behar

İKİNCİ Dünya Savaşı sırasında Almanya’nın Aşağı Saksonya Eyaleti Lohheide bölgesindeki Bergen-Belsen toplama kampında öldürülen 8 Türk vatandaşı Perla Behar-Behar, Iso Cory, Jacques Nahoum, Dr. Jakob Jekutiel Neubauer, Max Neumann, Marco Ojalvo, Elyo Sarfati ve Garabed Tachdijan için yaptırılan anıt, törenle açıldı. Bronz anıt levhanın açılışını, Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu...