02 / 07 / 2024

Perla by Özyalçın Girne fiyatları

Perla by Özyalçın Girne fiyatları

Perla by Özyalçın Girne fiyatları 68 bin 500 pounddan başlıyor. Perla by Özyalçın projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Perla Yalçın Manzara Evleri'nde hemen teslim 4+1'ler!

Ankara'da hayata geçirilen Perla Yalçın Manzara Evleri'nde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Perla Yalçın Manzara Evleri'nde 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev ve Toghrul Nabıyev tarafından kuruldu.

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

By Akkuş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Akkuş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Muhammet Aykuş ve Sedat akkuş ortaklığında kuruldu.

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

By Palmadoro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Palmadoro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Melek, Mehmet Keskin, Mustafa Kısa ve Şenol Ekşi ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Şehit piyade binbaşının adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Restore çalışmaları dahilinde okulun bahçesine 100 metrekarelik arsa dahil edildi.

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Aygün tarafından kuruldu.

By İmza İnşaat Ve Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İmza İnşaat Ve Teknoloji Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çiftçi ve Zeynep Çiftçi ortaklığında kuruldu.

By Bakar İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Bakar İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Harun Bakar tarafından kuruldu.

Ege Perla 1 Haziran itibariyle yeniden kapılarını açıyor!

Yeni tip Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerini geçici olarak durduran Ege Perla, normalleşme süreci kapsamında alınan en üst seviyedeki tedbirlerle beraber 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle İzmirliler’i ağırlayacak. 

Perla by Özyalçın Girne fiyatları Haberi

Perla by Özyalçın Girne fiyatları


Özyalçın İnşaat tarafından hayata geçirilen Perla by Özyalçın projesi Kıbrıs Girne'de yükseliyor. Perla by Özyalçın projesi 77 konut ve 5 ofisten oluşuyor.


Temeli atılan Perla by Özyalçın projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve penthouse daire seçenekleri sunuluyor. Perla by Özyalçın projesi Aralık 2018 yılında teslim ediliyor.


Perla by Özyalçın Girne fiyatları 1+1 dairelerde 68 bin 500 pound, 2+1'lerde 89 bin pound, 3+1'lerde 178 bin pound ve penthouse dairelerde 245 bin pounddan başlıyor.


Yüzde 40'ı satılan Perla by Özyalçın projesinde yüzde 25 peşin, yüzde 25 teslime kadar vadeli olarak ödeniyor. Kalan tutar teslimde ya da 0,8 faizle 12 ay taksitlendiriliyor.



Tel: +90 392 650 29 00

Web: http://www.ozyalcinconstruction.com/

Gülcihan...