26 / 07 / 2024

Perla İnşaat adres

Perla İnşaat adres

Perla İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Akyol tarafından kuruldu. 

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

Perla Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perla Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmouin Dames ve Hanın Altenawe ortaklığında kuruldu.

Perla Group Yatırım İnşaat Ve Sağlık Limited Şirketi kuruldu!

Perla Group Yatırım İnşaat Ve Sağlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nalan Başaran tarafından kuruldu.

Perla Home İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Habib Yalnız tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Perla İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Perla İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Akyol tarafından kuruldu. 

Ege Perla'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir'de hayata geçirdiği Ege Perla projesinin kaba inşaatına sona geldi. 180 milyon dolar yatırımla inşa edilen Ege Perla'da bugüne kadar konutların yüzde 70'i satıldı.

Ege Perla’nın yüzde 70’i satıldı!

İş GYO tarafından İzmir’de geliştirilen Ege Perla’nın yüzde 70’i satıldı. A Kule’de yer alan 2+1 plus daireler, B Kule’de ise E ve C ofisleri tükendi.

Ege Perla'nın yüzde 68'i satıldı!

170 milyon dolar yatırım değeri olan İş GYO'nun Ege Perla projesinde inşaat hızla devam ediyor. Yüzde 68'lik satışın gerçekleştiği projede AVM marka karması çalışmaları da başladı.

Ege Perla'nın inşaat çalışmaları Aralık 2015’te tamamlanacak!

170 milyon dolar yatırım değeri olan İş GYO’nun Ege PERLA projesinde inşaat hızla devam ediyor. Yüzde 68’lik satışın gerçekleştiği projede AVM marka karması çalışmaları da başladı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Gül İnşaat'tan Perla Vista Residence'ta 140 bin dolara!

Perla Vista Residence & Perla Vista Outlet Center projesi Gül İnşaat tarafından Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirildi. Projede Ekim ayında teslimler başladı

Yeşilyurt İnşaat'ın Stillistanbul Projesi'nde 177 bin 900 TL'ye 2+1!

Yeşilyurt İnşaat'ın Stillistanbul Projesi'nde 2+1'lerin fiyatları 177 bin 900 TL ila 204 bin 400 TL'ye satılıyor. Projenin Ocak başında teslim edilmesi planlanıyor...

Perla İnşaat adres Haberi

Perla İnşaat adres

Perla İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Akyol tarafından kuruldu. 

Perla İnşaat Anonim Şirketi konusu:
A)İnşaat: İnşaat Taahhüt işleri yapmak, bu konulara ilişkin olarak kamuve özel sektör tarafından açılan ihalelere katılmak, ihale yapmak ve bunlara ait organizasyonları gerçekleştirmek. İş güvenliği hizmetleri ve yangına karsı onarım tadilat restorasyon hafriyat dekorasyon dekopaj ve bunlara ilişkin olarak açılan ihalelere katılmak ve taahhütte bulunmak. Insaat taahhüt isleri ile ilgili projeleri yapmak, mühendislik ve müsavirlik hizmetlerini üstlenmek fizibilite raporlarını hazırlamak insaat ve taahhüt islerini kısmen veyatamamen diger firmalara yaptırmak yada diger firmalarla birlikte yapmak. Insaat makineleri ve malzemeleri ile isle ilgili tasıma araçları almak ve gerektiginde satmak.Is güvenligi malzemeleri ve izolasyon maddeleri yalıtım gereçleri insaat malzemeleri almak satmak ithalatını...