05 / 05 / 2024

Permolit Boya

Permolit Boya

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı Boya, çatısı altıdaki markalardan biri olan Permolit Boya’nın, Permosil Silikonlu Dış Cephe Boyası ürünü, zorlu iklim şartlarına uzun yıllar dayanırken, hava geçirgenlik özelliğiyle binaların nefes almasını sağlıyor.

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Permolit Boya ile binalar nefes alıyor!

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı Boya, çatısı altıdaki markalardan biri olan Permolit Boya’nın, Permosil Silikonlu Dış Cephe Boyası ürünü, zorlu iklim şartlarına uzun yıllar dayanırken, hava geçirgenlik özelliğiyle binaların nefes almasını sağlıyor.

Akçalı Permolit Boya sertifikalı boyacılar yetişecek!

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı A.Ş'nin markası Permolit Boya ve Milli Eğitim Bakanlığı, önemli bir eğitim projesine imza atıyor.

Galatasaray'ın Riva arazisinin değerlendirilmesinde sona gelindi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün, futbol takımının forma kol reklamı için Akçalı Boya AŞ'nin markası Permolit Boya ile Türk Telekom Arena'da yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Permolit Boya, Galatasaray'ın yeni sponsoru oldu!

Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının forma kol reklamı için Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Permolit Boya, MEB işbirliğiyle önemli bir projeye imza atıyor!

Boya sektöründe 1984 yılından bu yana faaliyet gösteren, sektörün köklü firmalarından Akçalı A.Ş. markası Permolit Boya, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle önemli bir projeye imza atıyor.

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi açıldı!

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi, Faruk Güder, Çağatay Akçalı, Subutay Akçalı, Alper Pakalın, Hasan Kenan Gençay tarafından kuruldu.

DYO Boya Casati'yi aldı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Casati Spa firmasına bağlı olan Casati markasını satın almak için Casati Türkiye'den ise iş devri konularında görüşmeler gerçekleştirildi ve DYO Boya Casati'yi aldı...

DYO boya fabrikaları olağanüstü genel kurul toplantısı tescil edildi!

DYO boya fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle, 23 Ekim 2013 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonuçları İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 23 Ekim 2013 tarihinde tescil edilmiştir.

Yapı malzemeleri iletken bir boya ile elektrik üretebilecek!

İngiliz araştırmacılar, geliştirdikleri bir iletken boya ile yapı malzemelerinin elektrik üretmesini sağlamayı hedefliyor. İletken maddelerle kaplı yapı malzemeleri, binaların güneş enerjisini elektriğe dönüştürmelerine olanak sağlıyor..

Filli Boya daha iyi bir kent yaşamını destekliyor!

Filli Boya, enerji verimliliği ve çevreye duyarlılığını buluşturduğu işbirliği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Filli Boya ve Kadıköy Belediyesi 3,5 km uzunluğundaki Kurbağalıdere – Fenerbahçe bisiklet yolunu renklendirdi...

Filli Boya Mudo ve Bukombin.com ile işbirliği yapıyor!

İnteraktif bir yarışma ile yeni bir heyecana imza atmaya hazırlanan Filli Boya, ziyaretçilerine kendi tarzında kombinler yaratma fırsatı vererek, hem eğlenip hem kazanma şansı sunuyor...

Dyo Boya Fabrikaları Olağanüstü Genel Kurul Toplantı sonucunu yayınladı!

Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantı sonucunu yayınladı, Dyo Boya Fabrikaları Olağanüstü Genel Kurul Toplantı sonucuna haberimizdeki ekten ulaşabilirsiniz...

Permolit Boya Haberi

Permolit Boya

Boya sektörünün köklü firmalarından Akçalı Boya’nın çatısı altındaki markalardan olan Permolit Boya, Permosil Silikonlu Dış Cephe Boyasıyla, zorlu iklim koşullarına, yağmura, soğuğa ve güneş ışınlarına dayanıklı yüzeyler oluşmasını sağlıyor. Permosil Silikonlu Dış Cephe Boyası, yüksek alkali ve ultraviyole direncine sahip, solmaya dayanıklı ve bu sayede rengini uzun yıllar ilk günkü canlılığıyla koruyabilen bir ürün. En önemli özelliklerinden biri de su buharı geçirgenliği özelliğine sahip olması. Bu da binaların nefes alabilmesine imkan sağlıyor.


Binaların nefes alması, hava sirkülasyonunun bina içinde doğal bir şekilde sağlanması çok önemli. Bu sayede, bina içindeki nemin doğal bir şekilde dışarıya atılması, iç ortamın nem, rutubet, küf gibi olumsuzluklardan korunması sağlanıyor. Ayrıca uygulandığı yüzeyler kolayca temizlenebilme özelliğine de sahip.


Kısacası Permolit Boya’nın Permosil Silikonlu Dış Cephe Boyası, hava...