27 / 05 / 2024

perşembe kozağzı kentsel dönüşüm

perşembe kozağzı kentsel dönüşüm

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, ilçede yapılmasını planladıkları kentsel dönüşüm çalışmalarına başladıklarını belirtti. Bahtiyar, "İlçemizdeki değişim ve dönüşümün başlangıcı Düz ve Kozağzı mahallelerimiz olsun istiyoruz" dedi.

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Ordu Perşembe 2.Etap Düz Mahalle TOKİ Evleri'nin kuraları bugün çekilecek. İşte detaylar...

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyası! Sepet dolduracak fırsat: Kırmızı ve tavuk eti, peynir yumurta indirimi

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında pek çok ürün yer aldı. Kampanya kapsamında 26 adet ürün indirime dahil edildi. İşte Migros'ta indirimli ürünlerin fiyat listesi...

Migros'tan taze perşembe kampanyası! İndirimler peş peşe açıklandı! Kırmızı et, kaşar peyniri dip yaptı!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Migros Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyasıyla duyuruldu. İşte kampanya detayları...

Migros sanal markette taze perşembe rüzgarı! Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü!

Migros Market sanal markette taze perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü. İşte indirimli diğer ürünler ve fiyatı...

Migros'ta taze perşembe kampanyası! Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyveye dev indirim!

Migros Market Sanal Markete özel Taze Perşembe kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyve gibi ürünlere dev indirim yapıldı.

Akaryakıt fiyatlarını görünce çok şaşıracaksınız! İşte 13 Nisan Perşembe güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi yoksa indirim mi geldi? LPG’ye indirim mi geldi? İşte 13 Nisan Perşembe güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Gözler Perşembe gününde! Merkez Bankası'nın kararı ne olacak ve piyasayı nasıl etkileyecek?

Piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası'nın perşembe günü saat 14.00'te açıklayacağı faiz kararında. Kararın ne yönde olacağına dair yapılan anketin tahmini yüzde 9 oldu.

Elinde dolar olanlar için perşembe günü işaret edildi! Yoksa fırlayacak mı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin

Kritik gelişmeler dolar fiyatları üzerinde belirleyici olmaya devam ediyor. Doların yönünü değiştirmesi beklenen Perşembe günkü kritik rakamlar merakla bekleniyor. Elinde doları olanlar perşembe günü neler olacak? Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 27 Ekim Perşembe 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

27 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 27 Ekim Perşembe 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Merkez Bankası perşembe günü 4. Enflasyon Raporu'nu açıklayacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavtuor, 2022-IV Enflasyon Raporu'nu açıklamak üzere 27 Ekim 2022 Perşembe günü bir toplantı gerçekleştirecek.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 20 Ekim Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzine indirim gelecek mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte 20 Ekim Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 20 Ekim Perşembe 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

20 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 20 Ekim Perşembe 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin fiyatları herkesi şok etti! İşte 13 Ekim Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatları gündemde yer alıyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanan artış, akaryakıt fiyatlarını da vurdu. İşte 13 Ekim Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

perşembe kozağzı kentsel dönüşüm Haberi

perşembe kozağzı kentsel dönüşüm

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun uygulamaları kapsamında ilçede kentsel dönüşüm çalışmaları başlattıklarını ve bu konuda mahalle muhtar ve sakinlerine Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından bilgilendirmelerin yapıldığını ifade eden Bahtiyar, "Eski yapıların yoğun olduğu Düz ve Kozağzı mahallelerimizdeki toplam 100 dönüm alanda kentsel dönüşüm projesini uygulamayı planlıyoruz" dedi. 


Ortak çalışmalar yaptıkları Çevre ve Şehircilik İi Müdürlüğünün bu mahalleler üzerindeki yapılaşmaları riskli yapı olarak değerlendirdiğini belirten Bahtiyar, "Böylelikle bu mahallelerimizde yeni ve modern konutların yanı sıra daha fazla yeşil alan, daha fazla sosyal ve teknik altyapı, daha fazla donatı ve sağlıklı ulaşım sistemi ortaya çıkacaktır" diye konuştu. 

Uygulanacak kentsel dönüşüm projesinde vatandaşa finansal desteklerin sağlanacağını söyleyen Başkan Kemal Bahtiyar, "İlgili bakanlığımız kira yardımı veya kredi faiz desteği sağlamaktadır. Ayrıca...