06 / 05 / 2024

Perşembepazarı Esnafı Sitesi

Perşembepazarı Esnafı Sitesi

1986 yılında Başbakan Turgut Özal, Yeditepe Oteli'nin temelini atmış. Turgut Özal, 80 milyon dolara mal olacak otelin temel atma törenine katıldıktan sonra Perşembepazarı Esnafları Sitesi'ni gezmiş.

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mersinli esnaf, yeni ihtisas sanayi siteleri istiyor!

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer, kent merkezinde kangren haline gelen sanayi sitesi sorununun çözülmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan  “İl İstihdam Kurulu” toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, dağınık şekilde üretim gerçekleştiren esnafı temelini atacakları 2 milyon 500 bin metrekarelik Küçük Sanayi Sitesi’ne taşıyacaklarını müjdeledi.

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Zihni Şahin: Esnafımızı asla mağdur etmeyeceğiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamada İlkadım Sanayi Sitesi esnafını mağdur etmeyeceklerini söyledi.

Gölcük Sanayi Sitesi esnafı 31 Aralık'a kadar taşınacak!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte inşa ettiği Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm projesi başarıyla tamamlandı.

Gölcük Sanayi Sitesi'nde 14 esnaf tapusunu aldı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde 14 tesis için tapular verildi. Bölgede, 14 esnaf törenle iş yerlerinin anahtarlarını aldı.

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşümün başlaması için esnaf ile yetkili firma arasında anlaşma sağlandı.

Gülsan Sanayi Sitesi esnafı mağdur olmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada“Evet Gülsan Sanayi Sitesi’ni buradan kaldıracağız ama kimseyi mağdur etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Perşembepazarı Esnafı Sitesi Haberi

Perşembepazarı Esnafı Sitesi



Başbakan, Yeditepe Oteli'nin temelini attı


Özal: ''Bedavacılık yok''


  Perşembepazarı Esnafı Sitesi'ni de gezen Özal, Bakan Kurtcebe Alptemoçin'den çay ve tütünün daha kaliteli yapılabilmesi için ithalleriyle karıştırılmasını istedi


İSTİHBARAT SERVİSİ


   BAŞBAKAN Turgut Özal, Anavatan zihniyetinin çalışandan yana olduğunu belirterek, ''Bedavacılık yok. Herkes yaptığının karşılığını almalı'' dedi.

   Başbakan Özal, dün Yıldız'da yaptırılacak ve 80 milyon dolara mal olacak Yeditepe Oteli'nin temel atma törenine katıldı. Özal konuşmasında 6.5 milyon nüfuslu İstanbul'a bugünkü otellerin yetmeyeceğini kaydederek, ''3-4 yıl içinde inşaatına başlanılan büyük otellerin, başarılarının bir kanıtı olduğunu'' söyledi. Özal, daha sonra Perşembepazarı Esnafı Sitesi'ni gezdi. Siteyi Avrupai bulan ve çok beğendiğini bildiren...