05 / 05 / 2024

personel alımı resmi gazete

personel alımı resmi gazete

Bakanlık tarafından bugünkü Resmi Gazete'de yeni personel alımları için 1.144 farklı birimde belgeler açıklandı...

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

2023 PTT personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru tarihleri ne zaman?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) 2023 yılında personel alım tarihleri ile gündemde yer alan konular arasındadır. Bu kurumda çalışmak isteyenler PTT personel alımı haberlerini yakından takip etmekte. PTT iş ilanlarına başvurmak isteyenler ise resmi internet sitesini ziyaret etmelilerdir.

Adalet Bakanlığı 64 sözleşmeli personel alıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı: KPSS'den 60 puan alanlara müjde! 

Adalet Bakanlığı 64 sözleşmeli personel alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Peki Adalet Bakanlığı 64 sözleşmeli personel alımı şartları neler? Başvurular ne zaman? İşte ayrıntılar...

Acun Medya’dan personel alımı ilanı! İşte detaylar!

Acun Medya, resmi kariyer internet sitesi aracılığıyla personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartının gerekmeyeceği bu alımlar, 7 farklı branşta gerçekleştirilecek. Kurum, bu alımlarla çeşitli projelerde istihdam sağlayacak. İşte KPSS gerektirmeyen o branşlar ve detayları...

18-35 yaş arası gençler müjde! Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapıyor...

Dışişleri Bakanlığı, 50 sözleşmeli destek personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımın ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Personel Alımı Başladı: JSGA 770 Başvurusu Nasıl Yapılır?

2023'te Jandarma personel alımı yapılacağı haberi geldi. JSGA 770 personel başvurusu hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı için 770 askeri personel alımı yapılacak. Resmi Gazete ‘de yayınlanan ilan sonra başvuru alımları başladı. 

ASELSAN, 21 farklı kadroda KPSS'siz personel alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı!

ASELSAN, KPSS şartı olmadan 21 farklı kadroda personel alımı yapacak! Adaylar, çeşitli mühendislik ve uzmanlık kadrolarında iş fırsatları için başvurularını ASELSAN'ın resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. Detaylı başvuru şartları ve kadrolar açıklandı.

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara müjdeli haber! 158 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Deprem bölgesinde iş arayanlara güzel haber verildi. KPSS puanı olanlar hemen baksın. 158 personel alım için düğmeye basıldı. İşte detaylar!

Adalet Bakanlığı 11.205 personel alımı yapacak! Hemen bakın!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek amacıyla 11 bin 205 personel alımı yapılacağına ilişkin duyuru Resmi Gazete üzerinden yayımlandı. Adalet Bakanlığı memur ve işçi kadrolarına başvuracak adayların en az lise mezunu olması gerektiğini duyurdu.

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımında son dakika! Pozisyonlar açıklandı! Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı tarafından 31 bin 600 sözleşmeli personel alımına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tercihler 3 Nisan'da son bulacak. Peki hangi alana kaç kişi alınacak? İşte detaylar..

Kızılay 12 ilde personel alımı yapacak! Bakın hangi kadrolarda alım olacak!

Kızılay 12 il için personel alımı yapacağını resmi kaynaklarda da açıkladı. Bu alım ise Kızılay bünyesinde çalışmak isteyenleri oldukça heyecanlandırdı. Siz de bu alanda çalışmak istiyorsanız başvuru yapmanız gerekmektedir.

MEB personel alımı 2022! MEB sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için Resmi Gazete'de yayınladığı ilanda, 7 farklı kadroda 10 personel alınacağı açıklanmıştı. Bu haber sonrası ilgili kişiler ilanın detaylarını araştırmaya başladı. İşte detaylar!

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

personel alımı resmi gazete Haberi

personel alımı resmi gazete

Bakanlık tarafından 13 Haziran 2022 tarihli Resmi Gazete'de yeni personel alımları için 1.144 farklı birime ilişkin belgeler duyuruldu. Daha önceki dönemde 17 bin 539 personel alımı yapıldığı da açıklandı.

13 Haziran 2022 Tarihli ve 31865 Sayılı Resmî Gazete'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yeni personel alımları kapsamında teşvik belgeleri açıklandı. 

Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde kaç personel alınacak? İşte ayrıntılar ve başvuru şartları...

Nisan 2022'ye ait yatırım teşvik belgeleri listesi ile 2022 Nisan'a ait tamamlama vizesi yapılan yatırım teşvik belgeleri listesi açıklandı. 

Bu kapsamda 31 bin 176 yeni personel istihdamı yapılacak olan bin 144 farklı birim de duyuruldu. Geçtiğimiz dönem 17 bin 539 personel alımı yapılmıştı.

31 BİN 176 PERSONEL ALINACAK 

İşilanlarıkariyer'de yer alan habere göre; 1.144 farklı firma ve birim kapsamında...