02 / 10 / 2024

personel alımı yapacak firmalar 2022

personel alımı yapacak firmalar 2022

Bakanlık bünyesinde toplamda 27 bin 201 personel alımı istihdamı için resmi belgeler yayımlandı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Türk Hava Yolları aylık 600 bin TL maaş ile personel alımı yapacak...

Türk Hava Yolları’nın yayımladığı ilana göre, en az lise mezunu pilot alımı yapılacak. Türk Hava Yolları pilotuna 600 bin TL’ye kadar aylık maaş ödemesinde bulunuyor. Türk Hava Yolları, personel alımı ile ilgili olarak gerekli şartlarını duyurdu.

Kocaeli Darıca Kent İnşaat personel alımı yapacak...

Kocaeli Darıca Kent İnşaat tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru şartları neler? Bsşvuru için gerekli belgeler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler?

Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak...

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından istihdam edilmek üzere okul öncesi öğretmeni kadrosuna personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, belirtilen başvuru şartları neler? Başvuru için gerekli belgeler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İzmir'de çalışmak isteyen vatandaşları ilgilendiren haber büyükşehir belediyesinden geldi. Buna göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Başvruu şartları neler ve hangi kadrolara alım yapılacak? 

TÜRKSAT çeşitli alanlarda istidam edilmek üzere personel alımı yapacak!

TÜRKSAT tarafından istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağını açıkladı. Belirlenen pozisyonlara başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler? Kimler başvuru yapabilecek?

Aydın Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan duyuru kapsamında, başvuru şartları neler? Başvuru belgeleri neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

TÜBİTAK personel alımı yapacak! Hangi kadrolara kaç kişi alınacak?

TÜBİTAK tarafından 38 personel alımı yapılacağı açıklandı. Hangi kadrolara alım yapılacak? Adaylarda aranan nitelikler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Türk Hava Yolları duyurdu! THY TGS personel alımı yapacak...

Türk Hava Yolları tarafından Turkish Ground Services bünyesinde personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilecek ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İSPER A.Ş. kapsamında istihdam edilmek üzere 32 yeni personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 personel alımı yapacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 1500 personel alımı yapılacağı kaydedildi.  Yapılacak olan alım ile ilgili olarak gerekli belgeler neler? Başvuru belgeleri neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İletişim Başkanlığı personel alımı yapacak!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağını duyurdu. Buna göre, başvuru şartları neler ve hangi pozisyonlara personel alımı olacak? Ayrıca, adaylarda aranan nitelikler neler?

KİPTAŞ personel alımı yapacak! KİPTAŞ 2024 personel alımı için nereden, nasıl başvurulur? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın personel alımı yapacağı açıklandı. Peki KİPTAŞ hangi pozisyonlar için personel alacak? 

personel alımı yapacak firmalar 2022 Haberi

personel alımı yapacak firmalar 2022

Bakanlık bünyesinde toplamda 27 bin 201 personel alımı istihdamı için resmi belgeler yayımlandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde olmak üzere 2022 Yılı Mart Ayına Ait Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi ile 2022 Yılı Mart Ayına Ait Tamamlama Vizesi Yapılan Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi resmen yayımlandı. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara yeni yatırımlarla 27 bin 201 personel alımı gerçekleştirilecek. Açıklanan resmi detaylara göre, son dönemde de 13 bin 595 kişi işe yerleştirildi. 

İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

27 bin 201 yeni personel alınacak


İsilanlarikariyercom'un aktardığına göre, Resmi Gazete'de 2022 yılı Mart ayına ait yatırım teşvik belgelerinin yayımlanmasıyla yeni 27 bin 201 personel alımı istihdamı yapılacak. Pek çok alanda olmak üzere toplamda 971 farklı firma veya birim tarafından yeni personel alımları...