20 / 05 / 2024

Perviz Bağmanlı

Perviz Bağmanlı

Yupako İnşaat Tekstil Turizm Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Perviz Bağmanlı, Yusuf Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Selen Salebci, Ebrü Damla Bostancı ve Sude Yaşa Artum ortaklığında kuruldu.

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başaslan tarafından kuruldu.

Başlan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

İzmir'de Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı başladı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde bilinçli, kalifiye, uzman kadronun yetiştirilmesi ve kentsel dönüşümde bilgi kirliliğinin ortadan kaldırılmasına yönelik "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı" sertifika eğitim programı başlatıldı.

Gülender Sargın Gayrimenkul Danışmanlığı hizmete başladı!

Kocaeli'nin tanınmış gayrimenkul danışmanlarından Gülender Sargın yeni ofisinde hizmete başladı. 'Gülender Sargın Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık' ismiyle start veren firma ilk günden itibaren tüm hızıyla piyasaya adım attı.

TPI Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPI Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Utku Uygur tarafından 30 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kuruldu.

Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı başladı!

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi, " Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı " başlattı. Kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası verileceği açıklandı.

Perviz Bağmanlı Haberi

Perviz Bağmanlı

Yupako İnşaat Tekstil Turizm Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Perviz Bağmanlı, Yusuf Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu. Yupako İnşaat Tekstil Turizm Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak kiralamak kiraya vermek işletmek bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yupako İnşaat Tekstil Turizm Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Esentepe Mahallesi, Ankara Caddesi, Asrın Sitesi,...