29 / 04 / 2024

Petek Ertüre tatil

Petek Ertüre tatil

Petek Ertüre, işadamı Ali Ağaoğlu’ndan olan oğlu Ali Ege’yle tatile çıktı. Bodrum’a giden anne-oğul, önceki gün Yalıkavak Highlight Otel’in plajında görüntülendi. Ertüre 1 yaşındaki Ali Ege’yi kuruladıktan sonra uyuttu.

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Ataşehir’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Öztüre ile Osman Uğur Tatlıdil ortaklığı ile kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tatil ile ilgili kararını duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim dönemi başlamadan önce o yıla ait eğitim öğretim takvimini yayımlıyor. Buna göre; 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısında toplam 9 günlük tatil olduğu kaydedildi.

MEB'den öğrencilere son dakika müjdesi! Okullar 9 gün tatil olacak! Öğrenciler havalara uçacak!

Son dakika! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların tatili konusundaki tartışmalara noktayı koydu. Yapılan resmi açıklamaya göre, okulların tatili 9 gün daha uzatıldı. Öğrenciler, MEB'in tatil kararıyla büyük bir sevinç yaşayacak.

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

Adli tatil ne zaman?

Dava süreçleri devam eden ve bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar adli tatil hakkında birçok soruyla karşı karşıya. Tatil döneminde dava süreçlerine ara verilirken vatandaş adli tatilde yargı süreçlerinin nasıl işleyeceğini merak ediyor. Adli tatil ne zaman başlıyor? İşte adli tatil hakkında merak

Ön ödemeli devre tatil sözleşmesi yasaklanıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edilen Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, ön ödemeli devre tatil sözleşmesi yasaklanıyor...

Türkiye’nin en değerli tatil beldeleri belli oldu!

GABORAS tarafından hazırlanan ‘Türkiye Yaz Turizm Bölgeleri Konut Değer Endeksi’ raporuna göre Türkiye’nin en değerli tatil yerleri belli oldu. Türkiye’nin en değerli tatil beldesi; Bozcaada oldu...

Türkiye’nin en değerli tatil yerlerinde ev fiyatları arttı!

GABORAS,‘Türkiye Yaz Turizm Bölgeleri Konut Değer Endeksi’ raporunu açıkladı. Rapora göre Türkiye’nin en değerli tatil beldesi; Bozcaada oldu. Bölgede yazlık ev fiyatları metrekare bazında yaklaşık 11 -12 bin TL olarak seyrediyor.

Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün daimi üst hakkı süre uzatımı tapuya tescillendi!

Alarko GYO'nun Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının daimi ve müstakil üst hakkı süre uzatımı 9 Ekim 2019 Çarşamba günü tapuya tescil edildi...

Avcılar'da binaları riskli bulunan 2 okul tatil edildi!

İstanbul Silivri açıklarında yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan çalışmalar sonucunda gelen son dakika açıklamasına göre İstanbul'da 2 okul tatil edildi.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Petek Ertüre tatil Haberi

Petek Ertüre tatil


Petek Ertüre, işadamı Ali Ağaoğlu’ndan olan oğlu Ali Ege’yle tatile çıktı. Bodrum’a giden anne-oğul, önceki gün Yalıkavak Highlight Otel’in plajında görüntülendi. Ertüre, çocuk havuzunda oyunlar oynayan 1 yaşındaki Ali Ege’yi kuruladıktan sonra...