04 / 05 / 2024

Petek Ertüre twitter isyan

Petek Ertüre twitter isyan

Ali Ağaoğlu'nun eski hayat arkadaşlarıyla sık sık bir araya gelmesi Petek Ertüre'yi rahatsız etti. Ali Ağaoğlu'nun eski hayat arkadaşlarıyla bir araya gelmesi Petek Ertüre'yi rahatsız etti. Petek Ertüre twitter'da attığı ilginç mesajlarla kafa karıştırdı.

Twitter’dan flaş karar! Askıya aldığı bazı hesapları yeniden açacak

Sosyal medya platformu Twitter'ın çiçeği burnunda yeni sahibi Elon Musk, askıya alınan hesaplar ile ilgili bir anket düzenledi ve kararını açıkladı. Buna göre, yasaları çiğnememiş veya çok fazla istenmeyen mesaj paylaşmamış olan hesaplar, gelecek haftadan itibaren yeniden açılacak.

Twitter'daki 'Mavi tik' artık paralı! İşte ‘Mavi tik’in gerçek fiyatı!

Sosyal medyada yayılan iddialara göre 20 dolar olacağı söylenen Twitter’daki mavi tik’in gerçek fiyatını şirketin patronu Elon Musk açıkladı. Musk, mavi tik’in 20 dolar değil 8 dolar karşılığında alınabileceğini açıkladı.

Twitter’da mavi tik’iniz olsun istiyorsanız bu fiyatı gözden çıkarın!

Twitter’da onaylı hesap anlamına gelen mavi tik’e sahip olmak için yeni fiyat belli oldu. Sosyal medyadaki bilgilere göre; mavi tik için 20 dolar ödemek gerekecek.

Twitter'da yeni dönem! Elon Musk kararını verdi...

Elon Musk, Twitter'ı satın alabilmek için kaynak ihtiyacını giderdi. Musk'ın çok kısa süre içerisinde Twitter'ı resmen satın almasını bekleniyor.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Ağaoğlu'na Petek Ertüre'den destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'ye verdiği röportajla kadınların tepkisini çekmişti. Ağaoğlu'na eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'den destek geldi.

Ali Ağaoğlu eski eşi ve çocuğuyla buluştu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yanında küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre olan Ağaoğlu, kameralara mutluluk pozu verdi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un bugünkü köşesindeki haberine göre; ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu. İşte o yazı:

Ali Ağaoğlu kavgası!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Petek Ertüre, Ağa’nın yeni aşkına sosyal medyada taş attı. Duygu Su Gülpınar ise Ertüre’ye ‘Kendi bahçesinde dal olmayan girmiş bahçeme ağaçlık taşlıyor’ sözüyle yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu, Bodrum'da tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege ile Bodrum’da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Önceki gün havuz keyfi yaparken görüntülenen üçlüye, işadamının eski eşinden olan oğlu da eşlik etti.

İşte Ali Ağaoğlu’nun “Ağa 6” teknesi!

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun ABD’DE özel olarak yaptırdığı ‘Aga6’ adlı teknesini oğlu Ali Ege ve annesi Petek Ertüre’ye tahsis etti. İşte o tekne...

Petek Ertüre twitter isyan Haberi

Petek Ertüre twitter isyan

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ile ilişkisinden Ali Ege isminde bir oğlu bulunan Petek Ertüre, şu sıralar sıkıntılı günler yaşıyor.


Eşi Sema Ağaoğlu'ndan Alican ve Sena adlı 2 çocuğu bulunan Ağaoğlu'nun hayat arkadaşı Ayten Alpar'dan da Mertcan isminde bir oğlu daha bulunuyor. İşadamı, tüm ailesine zaman ayırarak sık sık bir araya geliyor. 


İddiaya göre Ağaoğlu'nun bu buluşmaları ve yoğun iş temposu Ertüre'yi rahatsız etti. Petek Hanım'ın önceki gün twitter'da attığı bu mesajlarda dedikoduları güçlendirdi: "Vazgeçmek her zaman zayıflık demek değildir, bazen bırakacak kadar güçlü olmaktır.


Moralim bozuk keyifsizim canım sıkkın nokta." 


Takvim...