29 / 04 / 2024

Peter Bing kim

Peter Bing kim

Elizabeth Hurley'in oğlu Damian'ı evlilik dışı doğduğu için miras dışında bırakmak isteyen dedesi Peter Bing, açtığı davayı kaybetti. 

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Damian Hurley miras mücadelesini kazandı! 

Elizabeth Hurley'in oğlu Damian'ı evlilik dışı doğduğu için miras dışında bırakmak isteyen dedesi Peter Bing, açtığı davayı kaybetti. 

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Bingöl'de 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 718 lira!

Bingöl İli Merkez ilçesinde yer alan 6 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 718 lira olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 9 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Bingöl Havalimanı'nda 8 ayda 112 bin 410 yolcu uçtu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 12 Haziran 2013'te açılışı yapılan ve 13 Temmuz’da ilk uçuşu gerçekleştirilen Bingöl Havalimanı'ndan 8 ay içerisinde 112 bin 410 yolcu uçtu...

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

Bingöl Genç Devlet Hastanesi'nin açılışı yapıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl’e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 50 Yataklı Genç Devlet Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Yılmaz, en büyük önceliği sağlığa verdiklerini söyledi...

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Peter Bing kim Haberi

Peter Bing kim

İngiliz oyunce Elizabeth Hurley 2001'de ABD'li iş insanı Steve Bing ile aşk yaşamış, 2002'de oğlu Damian dünyaya gelmişti. Bing, çocuğun kendisinden olmadığını söyleyince Hurley ile davalık olmuşlardı. Bing'in baba olduğu DNA testiyle ortaya çıkmıştı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bing'in emlak milyoneri babası Peter Bing, Damian'ı evlilik dışı doğduğu gerekçesiyle mirastan çıkarmak için 4 ay önce dava açmıştı. Mahkeme, Damian'ın tüm torunlarla eşit derecede hakkı olduğunu hükmetti. Steve Bing'in 590 milyon dolarlık serveti de kendisine dedesinden miras...