03 / 05 / 2024

Peter Bing kimdir

Peter Bing kimdir

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

Damian Hurley miras mücadelesini kazandı! 

Elizabeth Hurley'in oğlu Damian'ı evlilik dışı doğduğu için miras dışında bırakmak isteyen dedesi Peter Bing, açtığı davayı kaybetti. 

Erdal Arıkan kimdir?

Erdal Arıkan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Erdal Arıkan kimdir? Erdal Arıkan hangi işlere imza attı?

Celal Ayrancı kimdir?

AK Parti'den Bingöl aday adayı olan ancak listelere giremeyen, Celal Ayrancı, 7 Nisan 2015 tarihinde Ankara'da kaldığı otelde intihar ederek yaşamına son verdi. Peki, Celal Ayrancı kimdir?

Rasim Buluç kimdir?

Bingöl Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç kimdir? Rasim Buluç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rasim Buluç, ne zamandan beri Bingöl Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Veysi Bingöl kimdir?

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl kimdir? Veysi Bingöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Veysi Bingöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Veysi Bingöl...

Zeki Işık kimdir?

Bingöl Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık kimdir? Zeki Işık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeki Işık, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zeki Işık..

İbrahim Taşyapan kimdir?

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan kimdir? Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Taşyapan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte İbrahim Taşyapan...

Zeynel Abidin Bakır kimdir?

CHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Bakır kimdir? Zeynel Abidin Bakır bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Bakır'ın biyografisi...

Serdar Atalay kimdir?

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay kimdir? Serdar Atalay bugüne kadar hangi işlere imza attı? Serdar Atalay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Serdar Atalay...

Özgür Bingöl kimdir?

Mimar Özgür Bingöl kimdir? Özgür Bingöl, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Özgür Bingöl'ün hayata geçirdiği projeler ve Özgür Bingöl'ün biyografisi bu haberde...

Yücel Barakazi kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı olan Yücel Barakazi kimdir?

Peter Bing kimdir Haberi

Peter Bing kimdir

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian (21) ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian (17), dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

NTV'de yer alan habere göre; Steve Bing’in babası trilyoner Peter Bing; mirasından pay sahibi olmamaları amacıyla Kira ve Damian’ı torunluktan reddetti.

EVLİLİK DIŞI DOĞDUKLARI İÇİN 

Bing, evlilik dışı dünyaya gelmeleri sebebiyle iki kardeşi mirasçı olmalarından reddeti ve vasiyetinde bulunan torunlarının sayısını yarıya düşürdü. 

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK

Elizabeth Hurley, oğlunun en az 180 milyon dolar tutarındaki mirastan çıkarılmasına tepki gösterid. Naomi Campbell, Hugh Grant ve Tamara Mellon gibi ünlü isimlerden de İngiliz modele destek geldi.

Seyfi Dursunoğlu’nun miras davası ortalığı karıştırdı!

Paralı ailesinin miras davası için karar...