06 / 05 / 2024

Petersburg otoyolu inşaat ve tasarım

Petersburg otoyolu inşaat ve tasarım

IC İçtaş İnşaat ve Astaldi konsorsiyumu ICA, Rusya'da Moskova-St. Petersburg paralı otoyolunun tasarım ve inşaat ihalesini kazandı. Yapılan açıklamaya göre, yol inşaatı toplam 140 kilometreyi buluyor.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesiminin inşaatı bitti!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabı olan 7. kesiminde inşaat çalışmaları tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin yarın hizmete açılacağını dile getirdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündeminde!

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatı iş kazasında 4 işçi yaralandı!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi inşaatının Kocaeli kesimindeki viyadük inşaatında iskeleden düşen 4 işçi yaralandı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun inşaatı hızlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu'nun inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Turhan, projeyle ilgili son durumu değerlendirdi.

Türk IC İçtaş İnşaat ile İtalyan Astaldi, Rusya'da tramvay yolu yapacak!

IC İçtaş İnşaat ve İtalyan Astaldi konsorsiyumu ile St. Petersburg arasında tramvay yolu inşaatı için protokol imzalaması yapıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu Odayeri-Mahmutbey hattında inşaat sürüyor!

İstanbul Yeni Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin temel atma törenine katılan Arslan, daha sonra, yapımı devam eden Odayeri-Çatalca devlet yolu ve Odayeri-Kınalı otoyolu inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Menemen-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatı başlıyor!

İzmir-İstanbul Otoyolu inşaatı hızla sürerken İzmir'e ulaşımda büyük avantaj sağlayacak yeni bir yol inşaatına başlanıyor. 76 kilometrelik yolun önümüzdeki günlerde yapişlet- devret modeliyle ihale edilecek.

İzmit Körfez Köprüsü inşaatından son görüntüler!

İstanbul-İzmir ulaşımını 3.5 saate indirecek olan Gebze-İzmir Otoyolu Projesi bünyesinde yer alan ‘Körfez Köprüsü’ inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Köprünün İzmit Dilovası kısmındaki çalışmaların son halini ise haberturk.com görüntüledi.

CHP heyeti viyadük inşaatını inceledi!

Çanakkale otoyolu Koyundere Mevkisi’nde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılmasıyla, demir ve harçların altında kalan 4 işçinin hayatlarını kaybettiği yerde CHP heyeti inceleme yaptı.

Viyadük inşaatında facia: 4 işçi öldü

İzmir - Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi’ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılması sonucu 4 işçi öldü, 7 işçi yaralandı.

İzmir'de viyadük inşaatında iskele çöktü!

Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi'ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sınasında çelik konstrüksiyon iskele yıkıldı. 4 işçi enkaz altında kaldı, çok sayıda yaralı var...

Petersburg otoyolu inşaat ve tasarım Haberi

Petersburg otoyolu inşaat ve tasarım

IC İçtaş İnşaat ve Astaldi konsorsiyumu ICA, Rusya'da Moskova-St. Petersburg paralı otoyolunun tasarım ve inşaat ihalesini kazandı. Yapılan açıklamaya göre, toplam 140 kilometreyi bulan yol inşaatının sözleşme bedeli yaklaşık 1.2 milyar euro olarak belirlendi. Rusya'nın ev sahipliğinde yapılacak 2018 Dünya Futbol Şampiyonası öncesinde 36 ayda tamamlanmak üzere planlanan yol inşaatına Temmuz ayı sonunda başlanacak. IC İçtaş inşaat ve italyan inşaat Grubu Astaldi konsorsiyumu ICA, üçüncü köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinin de yüklenici firmaları konumunda...