05 / 05 / 2024

Petkim arge merkezi

Petkim arge merkezi

Petkim Ar-Ge merkezi açıldı. Petkim’den teknolojiye yatırım. 2003’te İzmir Aliağa’ya taşınan Ar-Ge birimi, 50 yıla ulaşan bilgi birikimi ve tecrübeli insan kaynağını tek çatı altında topladı.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Petkim'in 50.kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı!

Petkim'in 50. kuruluş yıl dönümü İzmir'de düzenlenen törenle kutlandı. İzmir'in Aliağa ilçesindeki Petkim Kültür Merkezi'nde Türkiye ve Azerbaycan milli marşlarının okunmasıyla başlayan tören, Petkim 50'nci Belgesel Filmi'nin gösterilmesiyle devam etti.

Petkim Ar-Ge merkezi açıldı!

Petkim Ar-Ge merkezi açıldı. Petkim’den teknolojiye yatırım. 2003’te İzmir Aliağa’ya taşınan Ar-Ge birimi, 50 yıla ulaşan bilgi birikimi ve tecrübeli insan kaynağını tek çatı altında topladı.

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Başakşehir Bio İstanbul fiyatlar!

Başakşehir Bio İstanbul fiyatlar kısmı haberimizde yer alıyor. Başakşehir Bio İstanbul projesinde Arge Merkezi, konut, ofis, alışveriş caddeleri, sanat merkezleri, okullar ve mahalle meydanları bulunacak

Nihat Ergün: Türkiye bölgenin üretim ve arge merkezi olmayı hedefliyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul için hazırlanan 1/100 bin ölçekli planın ''İstanbul'da sanayi istenmediği'' anlamına gelmediğini, dünyanın birçok şehrinde olduğu gibi İstanbul'da da sanayinin olacağını belirtti

Vodafone, Silikon Vadisindeki arge merkezini açtı!

Vodafone, ABDdeki Silikon Vadisinde entegre arge merkezi Vodafone Xoneu açtı. Açıklamada, yeni tesisin, potansiyel yüksek hacimli üretim için hızlı bir test süreci sağlayarak yenilikçi konseptler üretmeyi hedeflediği bildirildi

Petkim Aliağa Kompleks için Jurong Adası örnek alınacak!

Petkim"in Aliağa"daki arazisi üzerine kümelenme modeli ile bölgedeki en büyük petrokimya ve lojistik merkezi kurulacak. Singapur"daki yapay Jurong Adası üzerinde petrokimya, enerji, lojistik, gemi inşa ve rafineri gibi birimler bir arada bulunuyor

İzmir Bayraklı'ya deprem merkezi kuruluyor

Bayraklı Belediyesi, Postacılar, Deprem Etüt Merkezi kurmak için girişimleri başlattı

THY Teknik bölge uçak bakım merkezi oluyor

THY Teknik A.Ş., 600 milyon dolara Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak bakım merkezi kuruyor

Petkim arge merkezi Haberi

Petkim arge merkezi

İnşaatına 2014’ün ikinci yarısında başlanan ve 6 aydan kısa sürede tamamlanan Petkim Ar-Ge Merkezi, Türk sanayiine katma değerli ürün sağlamaya devam edecek.

Petkim Genel Müdürü Sadettin Korkut, Petkim’in şirketin özelleştirilmesi sonrasında SOCAR Türkiye tarafından planlanan yeni yatırımlar ve teknolojik gelişmeler paralelinde ortaya çıkan beklentilerin, Ar-Ge faaliyetlerine duyulan ihtiyacı artırdığını söyledi. 

Türkiye’nin tek petrokimya alanında tek yerli hammadde üreticisi olan Petkim’in yeni Ar-Ge Merkezi hizmete girdi. 1970’te Yarımca’daki kompleksinde araştırma merkezi oluşturarak önemli bir sürecin öncülüğünü üstlenen Petkim, İzmir Aliağa’ya geçtikten sonra sonra farklı binalarda faaliyetlerine devam eden Ar-Ge birimini, 350 metrekaresi pilot tesisler, 850 metrekaresi laboratuvar ve ofislerden oluşan toplam bin 200 metrekarelik kullanım alanlı yeni merkezine taşıdı. Ar-Ge Merkezi,  Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla bu hafta resmen hizmet vermeye...