22 / 05 / 2024

petkim hisse satıyor

petkim hisse satıyor

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, SOCAR'ın Petkim'deki hisselerinin bir bölümünün satışının düşünüldüğünü ancak yüzde 51'lik kontrol hissesinin altında düşülmesinin planlanmadığını söyledi.

Binance ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşme yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para işlem platformu Binance, ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşmelere başladı. 

Servet GYO, Sinpaş GYO'daki hisselerini 3 milyona satıyor!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisse senetlerinden 4 milyon adedinin borsa dışı işlem ile 0,74 TL fiyattan olmak üzere toplam 2 milyon 960 bins TL bedelle satıyor..

Socar, Petkim'de hisse satıyor!

Socar Turkey Enerji, Petkim'de yüzde 1.6 payı TSP'de pay başına 4 TL'ye BCM Global Fund'a satacak.

Socar Türkiye, Petkim hisse satışını iptal etti!

Socar Türkiye, piyasalardaki belirsizlik nedeniyle Petkim hisse satışını iptal etti. Konuyla ilgili açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konut satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konut satıyor. Projenin kura çekilişi 5 Mart 2015 tarihinde saat 14:00'de gerçekleşecek.

Boyner, Ay Marka Mağazacılık şirketinde hisse satıyor!

Boyner Grubu, Ay Marka Mağazacılık A.Ş. isimli şirketinde hisse satışı için Ünlü &Co’yu yetkilendirdi. Yetkilendirme haberinin gelmesinden sonra Boyner Büyük Mağazacılık hisseleri de yüzde 8.06 primle 6.7 liradan işlem görüyor

TOKİ Balıkesir Balya'da 108 adet konut satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Balya'da 108 adet konut satıyor. Dairelerin 93 bin 930 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 4 bin TL başvuru bedeli ödeniyor.

Tiger Woods dillere destan adasını satıyor!

ABD'li golfçü Tiger Woods, İsveç'teki Malaren Gölü üzerinde bulunan ve 2.2 milyon dolara satın aldığı 250 dönümlük dillere destan adasını ihtiyacı olmadığı için satıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 74 adet konut satıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 74 konut satıyor. Dairelerin 100 bin 263 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor! 99 bin 469 TL'ye!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor. Fiyatların 99 bin 469 TL' den başladığı projede başvurular 4 Aralık tarihinde başlayacak. Satışları başvuru önceliğine göre yapılacak.

TOKİ Bursa Gürsu'da 138 adet konut satıyor!

TOKİ Bursa Gürsu'da 138 adet konut satıyor. Dairelerin 41 bin 722 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede başvurular 4 Aralık tarihinde başlayacak. Daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Artı Yatırım Holding, Çeşme'de arsa satıyor

AYH Gayrimenkul Yatırımları, Alaçatı, Akçakaya ve Peremerya mevkiinde bulunan toplam 25.412,2 m2 büyüklüğündeki arsalarını satıyor. Satış için Artı Yatırım Holding'e yetki verildi.

Hazine 56 taşınmazını satıyor!

Antalya Defterdarlığı'ndan yapılan açıklamada Hazine 56 taşınmazını satıyor. Antalya Defterdarlığı'ndan yapılan açıklamada Korkuteli ve Kumluca ilçelerindeki toplam 113 bin 516 metrekare hazine arazisi satışa çıkacak.

petkim hisse satıyor Haberi

petkim hisse satıyor

SOCAR Başkanı Rovnag Abdullayev'in dün Azerbaycan haber ajansı APA-Economics'te yer alan açıklamasına göre, "Yüzde 10 payı devletten, kalanını da piyasadan aldık, şimdi bu hisselerin bir kısmını satmak istiyoruz. Petkim hisseleri son iki yılda 1.8 liradan 4.35 liraya yükseldi, bu nedenle satmak istiyoruz" dedi. 


Reuters'a açıklamalarda bulunan Yavuz, "Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan aldığımız Petkim hisselerinin satılması ve şirketteki yüzde 51'lik kontrol hissesinin altına inilmesi düşüncesi kesinlikler yoktur" dedi.


Bütün yatırımların temelinin Petkim olduğunu ve 2030 yılına kadar bu kapsamda bir master planları bulunduğunu kaydeden Yavuz, "Yatırımcılara destek olmak için 2009-2010 yılında borsadan aldığımız hisseleri satmamız mümkün. Şu anda şirkette yüzde 65 hissemiz var ve zaman zaman yüzde 51'in altına düşülmeyecek şekilde satışı düşünülüyor. Satış için zamanlama kararlaştırılmadı ama bu yıl satış düşünülebilir"...