30 / 04 / 2024

peyman kuruyemiş

peyman kuruyemiş

Özel sermaye fonu Bridgepoint, Esas Holding’in iştiraklerinden Peyman Kuruyemiş'i satın aldı. Peki Peyman Kuruyemiş neden satıldı?

Domates, patates, salatalık, soğan ve marul fiyatlarına yüzde 25 indirim! Dip fiyatlar hemen sepete ekleyin!

Migros, meyve, sebze, açık kuruyemiş ve baharat ürünlerinde yüzde 25 İndirim yaptığını duyurdu. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Migros'ta kuruyemişlere yüzde 20 indirim! Ceviz 54 TL, leblebi 87 TL ile dip yaptı!

Migros market 110 adet kuruyemiş çeşidine yüzde 20 indirim yaptı. Bu kapsamda pek çok kuruyemiş indirime dahil edildi. İşte Migros'ta indirimli kuruyemiş fiyatları...

Tarım Kredi Kooperatif Market yılbaşı özel indirimlerini kaçırmayın! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’te yılbaşı özel indirimleri dikkat çekti. Kuruyemiş başta onlarca üründe yılbaşı özel indirimi bulunuyor. İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi…

Herkes avuç avuç cebinde taşırdı! Zamlardan sonra lüks sınıfına girdi

Yılbaşı sofralarının aranılan yiyeceği kuruyemişlerden Antep fıstığı, aralık ayının 15 gününde 3 kez zamlanarak 350 lirayla aylık zam rekorunu kırmış oldu. Yıl genelinde ise kabak çekirdeği yüzde 190,91’lik artışla 55 liradan 160 liraya çıkarak zam oranında ilk sırada yer buldu.

Misho İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misho İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peyman Kahen tarafından kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Uygun fiyatlı blender seti arıyorsanız, en ucuzunu biz bulduk! Tefal Blender Seti 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kullanan herkesin memnun kaldığı Tefal Powelix Activflow Pro, her mutfakta olması gereken bir yardımcı. Çorbalardan pürelere, etten kuruyemişe, bütün gıdaları saniyeler içinde parçalara ayıran blender, şimdi uygun fiyatıyla sizi bekliyor. Acele edin fırsatı kaçırmayın! İşte 17 Eylül 2022 fiyat liste

Kuruyemişe zam! Kilosuna 5 kat daha fazla ödeyeceksiniz

Adana'da yer fıstığına geçen yıla göre 5 kat zam geldi. Yetkililer bu durumu fıstığının ekiminin yüzde 60 oranında azalmış olmasına bağladı. 

Çiftçilere şok! Fındık fiyatlarında flaş gelişme! 1 kilo fındık kaç TL? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ekonomiye yön veren kuruyemiş çeşitlerinden biri olan fındık, alım fiyatlarıyla son günlerde sık sık gündeme geliyor. Peki fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? 1 kilo fındık kaç lira? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatlarında son dakika! Bugün fındık fiyatları kaç lira? İşte 17 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ekonomiye yön veren kuruyemiş çeşitlerinden biri olan fındık son günlerde alım fiyatlarıyla gündeme geliyor. Fındıkta ortalama maliyet 43 lira 45 kuruş olarak belirlenirken, çiftçilerin fiyat beklentisi de netleşiyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? Bugün fındık fiyatları kaç lira?

Şok'tan dev indirim! Kuruyemiş, Finish Quantum Ultimate, Çikolata, Yulaf, Yumuşatıcı... 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan ŞOK, haftanın belirli günleri arasında seçili birçok ürüne indirim uyguladı. Bu indirimler ise ŞOK haftanın yıldızları olarak belirlendi! Peki, ŞOK'ta bu hafta indirimli ürünler hangileri, fiyatları kaç TL oldu? İşte 27 Haziran 2022 ŞOK kampanyalı

BİM market 24 Mayıs kataloğu yayınlandı! İşte BİM Market 24 Mayıs fiyat listesi…

BİM Market 24 Mayıs Salı günü satışa çıkaracağı ürünleri yayınladı. Yeni katalogda gıda ürünleri göze çarpıyor. Bitki çayından, salçaya ve kuruyemişe kadar gıda ürünleri ön planda. Peki hangi ürünler satışa çıkacak?

A101'de dev gıda indirimi! Zeytinyağı, yoğurt, kuruyemiş fiyatları dip yaptı! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101'de bu haftanın indirimli yıldız ürünleri belli oldu. Peki A101'de hangi ürünler ne kadar indirime girdi? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

peyman kuruyemiş Haberi

peyman kuruyemiş

Yaklaşık 2 ay önce DÜNYA'nın duyurduğu gibi, özel sermaye fonu Bridgepoint, hissedarları arasında Esas Holding'in de bulunduğu kuruyemiş üreticisi Peyman'ı satın aldı.


Bridgepoint'ten yapılan açıklamada, hissedar konumundaki Esas Holding ve Peyman'ın kurucuları ile yapılan anlaşmanın tutarı ise belirtilmedi.


Nisan ayında yayınlanan ve kaynaklara dayandırılan haberde, Peyman Gıda'nın tamamının özel sermaye fonu Bridgepoint'e 110 milyon dolara satışı için anlaşıldığı bilgisi yer almıştı. 


Bridgepoint'in açıklamasına göre, 2 milyar dolarlık Türkiye kuruyemiş pazarının önde gelen oyuncularından biri konumunda bulunan Peyman; Ortadoğu, Balkanlar ve Orta Asya başta olmak üzere 30'dan fazla ülkeye de ihracat gerçekleştiriyor.


Açıklamada, Bridgepoint'in yatırımı ile birlikte Peyman'ın büyümesinin daha da hızlanacağı belirtildi.



Dünya



Bu haber Sözcü'de şöyle yer aldı:



Bridgepoint, kuruyemiş üreticisi Peyman'ı satın aldı


Özel sermaye fonu Bridgepoint, hissedarları arasında Esas Holding’in de bulunduğu kuruyemiş üreticisi...