19 / 05 / 2024

PFS Perfect Facility adres

PFS Perfect Facility adres

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz tarafından kuruldu.

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Allaham tarafından kuruldu.

Tefal Perfect Mix Powelix Yüksek Hızlı Blender ne kadara satılıyor, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Perfect Mix Yüksek Hızlı Blender, 6 paslanmaz çelik bıçaklı Tripl'Ax teknolojisi ile bir çok büyük parçalar ile başa çıkarak size yepyeni bir blender deneyimini yaşatır .

Bu ütü çok akıllı! Philips Perfect Care ütü kaç TL? Özellikleri neler? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Ütü kullanırken sık yaşanan sorunlardan biri olan prizde unutma endişesine son veren Philips Perfect Care, bir süre kullanılmayınca otomatik olarak kapanarak, yaşanabilecek kazaların önüne geçiyor. Peki Philips Perfect Care ütünün başka hangi özellikleri var? Fiyatı kaç TL? İndirime girdi mi?

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank'ın kredi sözleşmesi yenilendi!

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank N.V. arasında 24 Aralık 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda imzalanan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklanan Kredi Sözleşmesinin (Facility Agreement) revize edildiği açıklandı. 

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mostafa K. Mohamed ve Andrew Bules Y. Shaker ortaklığında kuruldu.

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mostafa K Mohamed ve Andrew Bules Y. Shaker ortaklığında kuruldu.

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz tarafından kuruldu.

ESBI Engıneering&Facility Management Limited Şirketi Ankara Şubesi açıldı!

ESBI Engıneering&Facility Management Limited Şirketi Ankara Şubesi bugün Beşiktaş'ta 3 bin TL sermaye bedeli açıldı.

GYODER Akademi Facility Management eğitimi yarın!

GYODER Akademi Facility Management and Application Of New Technologies (Tesis Yönetimi ve Yeni Teknoloji Uygulamaları) eğitimi yarın...

GYODER Akademi Facility Management eğitimi 27 Haziran'da!

GYODER Akademi Facility Management and Application Of New Technologies eğitimi 27 Haziran'da...

Perfect Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Danışmanlık Ve İklimlendirme San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Perfect Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Danışmanlık Ve İklimlendirme San.Tic.Ltd.Şti. Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye ile bugün Furkan Kuşçu imzasıyla kuruldu.

Perfect Timing Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Perfect Timing Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi, Şaban Önder Kıraç ve Menderes Alperen Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Üsküdar, İcadiye Mahallesi'nde kuruldu.

PFS Perfect Facility adres Haberi

PFS Perfect Facility adres

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz tarafından kuruldu.

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi konusu: 

1-Yurtiçi ve yurtdışında yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilere danışmanlık yapmak, yaptırmak, yerli ve yabancı kuruluşlardan danışmanlık ve proje hizmetleri almak, site ve apartman , hastane, plaza, residance, alışveriş merkezi, hipermakret, çarşı, yöneticiliği yapmak, yaptırmak, temizlik, bakım, onarım, ilkyardım gibi hizmetleri vermek, verdirmek 2-Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe temizlik, ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma işlemleri her türlü tamir ve bakım hizmetleri, sulama hizmetleri, haşere kontrolü bunların yok edilmeleri ve üremelerinin durdurulması ve gerekli hijyen ve koruma...