21 / 05 / 2024

Phil Collins

Phil Collins

Ünlü İngiliz müzisyen Phil Collins, Miami'nin en pahalı 10 evinden biri olan ve bir dönem ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'inde sahip olduğu konağı aldı.

Altın alacaklara altın gibi tavsiye! Bu bilgiyi cebe atmadan evden çıkmayın

Altın almayı düşünen vatandaşlar, fiyatları nasıl takip edeceklerini merak ediyor. The Gold & Silver Club analisti Phil Carr, altın almayı düşünen vatandaşların petrol fiyatlarını takip etmesini gerektiğini belirtti. Carr'a göre altın da petrolle eş zamanlı yükselecek.

Tim Cook, La Quinta’dan ev aldı!

Apple CEO'su Tim Cook, Güney Kaliforniya'da 10 milyon dolar bedelle bir konut satın aldı. Cook'un komşuları arasında Kourtney Kardashian ve Phil Knight yer alıyor.

Jennifer Lopez'in Miami'deki evini Phil Collins aldı!

Ünlü İngiliz müzisyen Phil Collins, Miami'nin en pahalı 10 evinden biri olan ve bir dönem ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'inde sahip olduğu konağı aldı.

Microsoft, İsveçli Mojang firmasını satın aldı!

Microsoft, İsveçli Mojang firmasını satın aldı. Microsoft'un video oyun platformu X box'ın Direktörü Phil Spencer, Minecraft'ın yaratıcısı Mojang'ın 2,5 milyar dolara satın alındığı duyurdu.

Phil Cuttance'ın vazoları ortama hareket katıyor!

Teknolojiyle günlük hayattaki basit ihtiyaçları buluşturan tasarımcılar, hayatı kolaylaştırıp ortamı da hareketlendiriyor

Phil Collins Haberi

Phil Collins

Latin şarkıcı Jennifer Lopez, malikaneyi 2005 yılında 13.9 milyon dolara Gainor ailesine satmıştı. Gainor ailesi ise evi Lopez'in meslekteşına 42 milyon dolara sattı. Miami'nin en pahalı evleri arasında gösterilen ve 1920'lerin sonunda Akdeniz tarzında inşa edilen ev yaklaşık bin metrekare büyüklüğünde. 3 arabalık garajı, Biscayne sahiline bakan 60 metrekarelik havuzu ve özel iskelesi bulunan evde özel bir SPA alanı da...