01 / 05 / 2024

Philips Global Ankara Büyükşehir Belediyesi

Philips Global Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kent kimliğinin korunmasına ve tanınmasına büyük katkı sağlayan aydınlatma projeleri uluslararası bir Aydınlık Şehir Ankarayarışmada, ön elemeleri geçerek 16 ülke arasındaki halk oylamasına kaldı.

Ankara'da 11 mekan Philips Lighting ile aydınlanıyor!

Philips Lighting, Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, TOBB ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında bulunduğu 11 mekanı LED teknolojisiyle aydınlattı.

Kuzu Grup global hedefler doğrultusunda ilerliyor!

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da SeaPearl Ataköy, Ankara'da Kuzu Efîect ve Kumru projelerine start veren Kuzu Grup, bir yandan global hedefler doğrultusunda hızla ilerliyor.

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu. Takviye malzemeleri sektöründe dünya lideri olan Kordsa Global, uzmanlık ve de deneyimini yeni ürünü Kratos’la yapı sektörüne taşıyor.

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor. Takviye malzemeleri sektöründe dünya lideri olan Kordsa Global, uzmanlık ve deneyimini yeni ürünü Kratos ile yapı sektörüne taşıyor.

Enerji her yönüyle Ankara'da tartışılacak!

Enerji her yönüyle Ankara'da tartışılacak. Anadolu Ajansı’nın global iletişim ortağı olduğu, Global Enerji Derneği'nce düzenlenecek 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, enerji sektörü tüm yönleriyle ele alınacak.

Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi 3 Haziran'da!

Anadolu Ajansı'nın (AA) "global iletişim ortağı" olduğu Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi (GEP),a Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı himayesinde, Enerji Stratejileri Derneği (ESDE) ev sahipliğinde, 3-4 Haziran'da Ankara'da...

DHL Global Forwarding Konya'da ilk şubesini açtı!

Bölgedeki ilk satış faaliyetlerine dokuz yıl önce Ankara satış ekibiyle başlayan Dhl Global Forwarding Konya da ilk ofisini açtı...

Cityscape Global 2011'den Ankara Spor Salonuna ödül!

Ankara Spor Salonu, 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonasında A Milli Takımın grup maçlarına ev sahipliği yapan Ankara Spor Salonu, Cityscape Global tarafından Kamusal Yapılar kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü

Global Grup, Melih Gökçek'le girdiği hukuk sürecini kazandı

Global Grup Gayrimenkul A.Ş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile girdiği hukuk sürecini kazandı

Özdoğan Grubu'ndan Ankara'ya dev Şehir Otel

Türkiye'nin ilk ve tek yeşil yıldızlı oteli Calista Luxury Resort'u inşaa ederek, turizm sektöründe çevreye duyarlı anlayışın öncülüğünü üstlenen Özdoğan Grubu, bu kez de İç Anadolu'nun en büyük turizm yatırımını Ankara'da yapıyor.

Philips'den yüzde 80 tasarruflu aydınlatma

Philips'in yüzde 80 oranında enerji tasarrufu sağlayacak yeni dekoratif aydınlatma serisi Nisan ayında piyasada olacak

Fettah Tamince, Büyük Ankara'yı devraldı

Başkentin simge otellerinden Büyük Ankara Oteli'nin işletmesini Rixos Hotels Başkanı Fettah Tamince devraldı

Büyük Ankara Oteli, Rixos Grand Ankara oldu

Çelikler Yatırım Holding tarafından 110 milyon dolara restore edilen Büyük Ankara Oteli bugün düzenlenen imza töreniyle Rixos Hotels'e devredilirken, tarihi otelin yeni ismi Rixos Grand Ankara oldu.

Philips Global Ankara Büyükşehir Belediyesi Haberi

Philips Global Ankara Büyükşehir Belediyesi

City People Light 2014 başlığı altında düzenlenen uluslararası aydınlatma yarışmasında “ANKARA URBAN LIGHTING PROJECTS” adı altında Ankara’da gerçekleştirilen 22 aydınlatma projesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi yarışmada büyük ilgi gördü. Ankara’daki aydınlatma projeleri internet üzerinden halk oylaması finaline kaldı.


Youtube’da “Başkent Ankara Led’ler ile aydınlanıyor” başlığı altında http://www.youtube.com/watch?v=4cz7QDkQ7Q4 adresinde tanıtılan Ankara’nın  güzellikleri,  http://www.peoplechoiceaward.eu/  adresinde verilen link ile de Ankaralıların ve tüm Türkiye’nin beğenisine ve oylamasına sunuldu.


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin internette yayınlanan gece aydınlatma projeleri ile ilgili Ankaralıları oy kullanmaya çağıran Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Sevgili hemşehrilerimizden internette hem Ankara’nın güzelliklerini görmelerini hem de oy kullanarak Ankara’yı temsil etmelerini bekliyoruz” çağrısında bulundular.


Philips Global ve LUCI (Lighting Urban Community International) işbirliği ile bu yıl 12. defa düzenlenen Yarışmada...