16 / 05 / 2024

philips led teknolojisi

philips led teknolojisi

Philips Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Göktuğ Gür: "Türkiye'nin tüm dünyada yatırımcılar açısından potansiyel bir çekim merkezi olarak algılanabilmesi için aydınlatma sektörüne de görev düşüyor " dedi.

A101 25 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! 25 Nisan'da A101'de birçok üründe indirim fırsatı...

A101 25 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. A101’de bu Perşembe; Tiny House’dan üç tekerlekli elektrikli mopede, Philips LED TV’den SEG çamaşır ve bulaşık makinesi ve birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Philips, 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’nin satışına başladı!

Günümüzde TV izlemeyi adeta şölen haline getiren LED TV’ler son dönemlerin en popüler elektronik cihazlarından biri oldu. Philips de bu konuda dev bir adım atarak 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’yi üreterek satışa çıkardı.

Philips 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’nin fiyatı açıklandı!

Philips’ten evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için güzel bir haber geldi. Philips, 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’yi satışa çıkardığını açıkladı.

Philips PowerPro Torbasız Süpürge kaç TL, özellikleri ne? 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips FC9331/07 PowerPro City Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, özel başlık teknolojisi ve ince tozların yüzde 99,9'unu toplayan alerji filtresi ile dikkat çekiyor. Peki, Philips PowerPro Torbasız Süpürge en uygun nerede? 

Philips PSG9050/20 PerfectCare ActiveSense 3100 W Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Philips Buhar Kazanlı Ütü, kumaş algılama teknolojisi ActiveSense, taban kamerası ve yapay zekayı kullanarak ütülemek istediğiniz kumaşı algılar böylece ideal sıcaklık ile buhar miktarını ayarlayarak ütüleme işlevini gerçekleştirir. 

Philips XB9125/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Philips toz torbasız elektrikli süpürge 5 yıl garantisi, ergonomik tasarımı ve gelİşmiş teknolojisi ile süpürme işlemini gerçekleştiriyor. 

Gratis'ten efsane kampanya! Philips Airfryer XXL Avance Fritöz 6 bin TL indirimle satışta! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Airfryer XXL, gelişmiş teknolojisi ve 5 farklı pişirme programı ile bir çok yemeği hiç yağ kullanmadan sıcak havayla pişirir.

Şok'ta Philips LED TV 19.999 TL'den satışa sunuldu! İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi

Şok market 25-28 Mart 2023 tarihleri içerisinde uygulayacak aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. İndirimli ürünlerini her hafta yayınlayan market, bütün alanlarda avantajlı fiyatlarını vatandaşla buluşturuyor. 

5 Programlı Philips Premium Airfryer XXL en ucuza nereden alınır? İşte Philips 19 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Premium Airfryer XXL HD9650/90 gelişmiş teknolojisi ile kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma ve ısıtma işlevlerini hava akışı ile gerçekleştirir. Peki Philips Airfyer en ucuza nereden alınır?

Philips HR2653/90 Collection Promix 800 W Mikser ve Blender Seti en ucuza nerede satılıyor? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Collection Promix 800 W Mikser ve Blender Seti, sahip olduğu motor gücü ve Özel Pro Mix Teknolojisi sayesinde her türlü yiyeceği istenilen kıvama getiriyor.

Grundig 43 GGU 7900 B LED TV ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Android işletim sistemine sahip Grundig 43 GGU 7900 B LED TV, 4K Ultra HD teknolojisi ile mükemmel renk ve görüntü kalitesi sağlar. Dolby digital ile sesi ideal bir şekilde yansıtır. Peki, Grundig 43 inç android TV fiyatı kaç TL? İşte detaylar... 

Philips Taban Kameralı Buhar Kazanlı Ütü en uyguna nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Buhar Kazanlı ütü sessiz buhar teknolojisi,kaymaz çelik tabanı ve güçlü buhar tasarımı ile merak konusu oluyor. Sahip olduğu teknoloji ile dikey buhar sayesinde perdeler ya da gömlekler kolayca ütülenebiliyor. Peki ütünün diğer özellikleri neler?

Philips FC9323 Power Pro Compact ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Philips Power Pro Compact torbasız elektrikli süpürge, toz temizliği için geliştirilen başlığı ve power cyclone 4 teknolojisi sayesinde kusursuz temizleme performansı sunar. Peki, Philips Power Pro Compact en uygun nereden alınır, fiyatı kaç TL? 

philips led teknolojisi Haberi

philips led teknolojisi

Son dönemin en önemli konularından biri olan kentsel dönüşüm projelerinde aydınlatmanın çok ön planda olduğuna dikkati çeken Gür, "Burada hedef enerji verimli aydınlatma sistemlerine dönüşümünü sağlamak. Bu yönde imza atığımız projeler aracılığıyla şehirlerde ekonomi, güvenlik ve estetik bağlantılı iyileştirmeler sağlarken, lideri olduğumuz LED teknolojisi aracılığıyla da enerji verimliliği ve tasarrufunda devlet politikasıyla örtüşen güçlü bir tablo sunuyoruz. Bu konudaki tecrübemiz, sektöre rehberlik ediyor" diye konuştu. 


"Toplumun yüzde 94'lük bir kesimi, aydınlatmanın şehir güzelleştirmeye katkıda bulunduğunu düşünüyor" Gür, Philips'in "Aydınlatmanın şehir güzelleştirme ve turizme olan etkisi" üzerine Türkiye genelinde hayata geçirdiği araştırma çalışmasının, aydınlatmanın şehir kimliklerine ve ülke ekonomisine olan etkisini açıkça ortaya koyduğunu ifade etti. 


Araştırma çalışmasına göre, toplumun neredeyse tamamını temsil eden yüzde 94'lük bir kesimin, aydınlatmanın şehir güzelleştirmeye katkıda...