16 / 05 / 2024

Pİ Havacılık iletişim

Pİ Havacılık iletişim

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgün Arda Kıratlıoğlu tarafından kuruldu...

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgün Arda Kıratlıoğlu tarafından kuruldu...

İstanbul Havalimanı dünya havacılık rotasını değiştirecek!

TBMM Başkanı Yıldırım: "İstanbul Havalimanı sadece dünyanın en büyüğü olmakla kalmayıp aynı zamanda dünya havacılık rotasını da değiştirecektir" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

Inflıght Turizm Havacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inflıght Turizm Havacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Celal Duru ve Ercüment Erdem ortaklığında kuruldu. 

Rize Sivil Havacılık Lisesi için yeni bina yapılacak!

Rize’nin Pazar ilçesinde Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edildi. 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak okul için bina yapılacak. 

Yeni Havalimanı, havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,  İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili "Yıllık 200 milyon yolcu kapasiteli İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak" dedi. 

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Urbantur Turizm Ve Havacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbantur Turizm Ve Havacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kaan Erdoğan tarafından kuruldu. 

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Zeytinburnu'nda Fuat Güven tarafından kuruldu.

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Behrang Shiyoukhi tarafından kuruldu. 

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi...

Pİ Havacılık iletişim Haberi

Pİ Havacılık iletişim

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgün Arda Kıratlıoğlu tarafından kuruldu.

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:ŞİRKETİN MAKSAT VE KONUSU Madde 3 Şirket maksat ve konusu başlıca şunlardır: -Yurt içinde ve yurt dışında bir yerden bir yere yolcu, yük, posta, canlı hayvan ve her türlü ticari veya gayri ticari emtiaya ilişkin tarifeli veya tarifesiz hava taşımacılığı yapmak ve bu amaçla ilgili her türlü faaliyette bulunmak. -Hava taşımacılığı ile ilgili olarak uçak ve diğer hava taşıtları ile bunların motorları, aksam, bilumum teçhizatını, malzemelerini, yedek parçalarını, takım ve avadanlıklarını satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, ithalatını, ihracatını, pazarlamasını, bayiliğini, mümessilliğini, komisyonculuğunu yapmak, yaptırmak, bunların bakımı için hangar, barınak, park yeri, depo, özel antrepo...