11 / 05 / 2024

pi makina sondaj kulesi

pi makina sondaj kulesi

Pi Makina, yurtdışındakilerin yarı fiyatına sondaj kulesi üretti. Yurtdışından da talep gelen kule için Bakan Yıldız, " Enerji sektörünün yerli aracı burada yapılmıştır " değerlendirmesinde bulundu

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Tash Makina Sondaj İnşaat Metal Reklam Temizlik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tash Makina Sondaj İnşaat Metal Reklam Temizlik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ali Can Boynukısa tarafından kuruldu.

Orbey Hırdavat İnşaat Makina Sondaj Temizlik Tekstil Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Hırdavat İnşaat Makina Sondaj Temizlik Tekstil Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Sezerer tarafından kuruldu.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Pi Makina'dan, Cezayir'e 2 yılda 12 beton santrali!

Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi.

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Harun Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Onurlu Proje İnşaat Metal Elektrik Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurlu Proje İnşaat Metal Elektrik Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Kadıköy'de kuruldu.

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi!

Tapu bedelini eksik beyan eden kimselere ceza kesiliyor. Bu cezayı ödemek istemeyen kimseler Maliye fark etmeden pişmanlık dilekçesi verebiliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır? İşte tapu harcı pişmanlık dilekçesi..

Rize-Artvin Havalimanı sondajı olumlu çıktı!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olma özelliğini taşıyan Rize-Artvin Havalimanı için sondaj çalışmaları devam ediyor.

Rize-Artvin Havalimanı'nın sondaj çalışması devam ediyor!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olma özelliğini taşıyan Rize-Artvin Havalimanı için sondaj çalışmaları devam ediyor..

SANKO Makina Türkiye'nin ilk mini ekskavatörünü tanıttı!

SANKO Holding İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünü üretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, Ankara Komatek Fuarı'nda tanıtıldı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın sondaj çalışmaları başlıyor!

Türkiye'nin deniz dolgusu üzerine inşa edeceği ikinci havalimanı olma özelliğini taşıyan Rize-Artvin Havalimanı'nın sondaj çalışmaları başlıyor.

pi makina sondaj kulesi Haberi

pi makina sondaj kulesi


Pi Makina, yurtdışındakilerin yarı fiyatına derin petrol sondaj kulesi üretmeyi başardı. TPAO’nun da kullanacağı kuleye yurtdışından da talep var. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Pi Makina tarafından yapılan derin petrol sondaj kulesini inceledi. Petrol, doğalgaz ve jeotermal sondajlarının yerli imkanlarla yapılabilmesiyle alakalı önemli bir dönüm noktasında olduklarını aktaran Yıldız, “Nasıl yerli aracımızı yapmakla alakalı bir seferberlik ilan edildi, enerji sektörünün yerli aracı burada yapılmıştır” dedi. 


İlk siparişi Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) vereceğini belirten Yıldız, arama faaliyetlerinin arttığı bir ortamda yerli ekipman üretiminin, sektöre ve cari açığın azaltılmasına çok ciddi bir katkı olduğunu vurguladı. Türkiye’de son 11 yılda 2.3 milyon metre sondaj yapıldığını, bunların bir çoğunun ithal imkanlarla gerçekleştirildiğini belirten Yıldız, şöyle dedi: 

"Yerli sondaj platformunu da yapacağımızı söylemiştim....