04 / 05 / 2024

Pİ3 mimarlık adres

Pİ3 mimarlık adres

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçil Çiftçi, Saim Yıldırım, Hasan Gürer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Stage P İnşaat Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Stage P İnşaat Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Anatolii Gavrilov tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Bküp Mimarlık Anonim Şirketi Anonim Şirketi kuruldu!

Bküp Mimarlık Anonim Şirketi Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahar Yücel tarafından kuruldu.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda düzenlenecek sergi ve paneller, toplam 5 etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de düzenlenecek.

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayüp Kaan Deveci tarafından kuruldu.

PIM Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PIM Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Çalışkan tarafından kuruldu. 

Küp Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küp Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün  Onur Göçmen, Fatih karakaya ortaklığında kuruldu. 

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 9 Ekim 2017'de 100 bin TL sermaye ile Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün Aylin Doğan Ömür tarafından kuruldu.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

Pİ3 mimarlık adres Haberi

Pİ3 mimarlık adres

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçil Çiftçi, Saim Yıldırım, Hasan Gürer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu. 

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket konusu ile ilgili imar planı uygulama,ifraz tevhit harita yapmak, aplikasyon plankote hazırlaması yapma, yurtiçi ve yurtdışı konusu ile ilgili her türlü serbest harita ve kadastro mühendislik müşavirlik hizmetleri, her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek. Her türlü elektrik ve mekanik tesisat projelerini yapılması ve uygulanması. Zemin etüdü sondaj ve jeolojik faaliyetlerde bulunmak, şehir ve imar planlarını hazırlamak,uygulamalarını yapmak, teknik  sorumluluk etüd, proje ve mümessillik hizmetleri yapmak ve yaptırmak. 2-Resmi ve özel kuruluşlardan şahıslardan, yerler kiralamak,arsa bina kiralamak, satın almak, her türlü inşaat onarım,...