04 / 05 / 2024

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı şirketi

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı şirketi

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçil Çiftçi, Saim Yıldırım, Hasan Gürer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Memiş ve Halil Musab Savaş ortaklığında kuruldu. 

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi kuruldu!

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmed Mohammed Albar ve A. Abduşşah M Albar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

2311 Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2311 Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi Selmi Pınar Gülbey tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih İntaş tarafından kuruldu.

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçil Çiftçi, Saim Yıldırım, Hasan Gürer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Kartaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Eyüp Karahan ve Fahrettin Taş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Eyfel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz İnce ve Cafer Yıldız ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi, Sevenler Caddesi'nde kuruldu.

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Karakurt ve Esra Özalp ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Geçit Sokak'ta kuruldu.

Elfi Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elfi Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Salih Taşkın Yönetim Kurulu Başkanlığı 3 milyon TL sermaye ile 24 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu.

Maris Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maris Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Reşitoğlu ve Süheyp Geşgin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Eyüp, İslambey Mahallesi, Halitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi Şubesi, Çağlar Pınarlı Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Süleymanbey Sokak'ta açıldı.

P Paraf Yapı Mimarlık Mühendislik İnş.Gayrimenkul Yatırım Danışman. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Paraf Yapı Mimarlık Mühendislik İnş.Gayrimenkul Yatırım Danışman. Ticaret Limited Şirketi, Onur Kuyuncu, Uğur Erdem ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Bahar Sokak'ta kuruldu.

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı şirketi Haberi

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı şirketi

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçil Çiftçi, Saim Yıldırım, Hasan Gürer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu. 

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket konusu ile ilgili imar planı uygulama,ifraz tevhit harita yapmak, aplikasyon plankote hazırlaması yapma, yurtiçi ve yurtdışı konusu ile ilgili her türlü serbest harita ve kadastro mühendislik müşavirlik hizmetleri, her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek. Her türlü elektrik ve mekanik tesisat projelerini yapılması ve uygulanması. Zemin etüdü sondaj ve jeolojik faaliyetlerde bulunmak, şehir ve imar planlarını hazırlamak,uygulamalarını yapmak, teknik  sorumluluk etüd, proje ve mümessillik hizmetleri yapmak ve yaptırmak. 2-Resmi ve özel kuruluşlardan şahıslardan, yerler kiralamak,arsa bina kiralamak, satın almak, her türlü inşaat onarım,...