30 / 04 / 2024

piayalepaşa evleri polat adres

piayalepaşa evleri polat adres

Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede rezidans daire, normal konut, ofis ve ticari alanlara yer veriliyor...

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Polat Evleri güncel fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde dairelerin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat proje fiyatları 2017!

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat proje fiyatları 755 bin 400 TL'den başlangıç gösteriliyor. Piyalepaşa İstanbul'da konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul Polat Holding 2017 fiyatları!

Polat’ın İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul ‘da fiyatlar 755 bin 400 TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Yalova Doğa Evleri'nin temeli atıldı!

Erdem İnşaat tarafından hayata geçirilen Doğa Evleri projesinin temeli atıldı. Projenin 5-6 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu konut satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat İnşaat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projede dairelerin teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Piyalepaşa İstanbul Projesi 2017 fiyatlar!

Piyalepaşa İstanbul Evleri Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede konut fiyatları minimum 786 bin 900 TL'den başlıyor...

Polat Holding Piyalepaşa Evleri ödeme planı!

Polat Holding Piyalepaşa Evleri ödeme planı kapsamında 0,45 faizle 120 ay taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul Polat Holding ödeme koşulları!

Piyalepaşa İstanbul Polat Holding ödeme koşulları kapsamında 60 ay vade farksız ödeme avantajı sunuluyor...

piayalepaşa evleri polat adres Haberi

piayalepaşa evleri polat adres

İlk etabında 760 dairenin bulunduğu Piyalepaşa İstanbul projesi 82 bin metrekare alanda kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Projenin ilk etabında konutların yanı sıra ofis ve ticari alanlar da olacak. 


Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul'un imzasını taşıyor. İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı bölgesinde yer alan Piyalepaşa İstanbul Konutları ile 1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor. 


İkinci etabında 250 dairenin bulunduğu Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu projesinde zengin sosyal olanaklara da yer veriliyor. 


Piyalepaşa Beyoğlu güncel konut fiyatları!

1+1'ler 786 bin 900 TL ile 1 milyon 434 bin 400 TL,

2+1'ler 1 milyon 136 bin 800 TL ile 2 milyon 206 bin TL,

3+1'ler 1 milyon 678 bin 600 TL ile 2 milyon 460 bin 900 TL,

4+1'ler 2 milyon 763 bin 600 TL ile 3 milyon 197 bin...