07 / 05 / 2024

piazza avm simit sarayı

piazza avm simit sarayı

Simit Sarayı, Şanlıurfa’daki ikinci mağazasını, toplam 149 markanın yer aldığı ve Kurban Bayramı’ndan hemen önce açılışı gerçekleştirilen Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezi Piazza AVM’de hizmete sundu.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Simit Sarayı, boşa çıkan tüm mağazalara talip!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, son dönemde AVM ve caddelerde yüksek kira nedeniyle boşalan mağazalara talip olduklarını söyledi.

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Maltepe Piazza İstanbul fiyat!

Maltepe Piazza İstanbul fiyat listesi 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rönesans Gayrimenkul'ün projesi Maltepe Piazza'da konut, ofis ve AVM alanları bulunuyor...

Piazza Residence Maltepe teslim tarihi!

Piazza Residence Maltepe projesinde konut fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor...

Piazza Evleri Maltepe fiyat!

Piazza Evleri Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM alanları yer alıyor. Piazza Maltepe projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Simit Sarayı 41 Burda AVM’de mağaza açtı!

Yüksek kalite anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile gün boyu lezzet tutkunlarını ağırlayan Simit Sarayı 21 Ocak Perşembe günü kentin yeni yaşam merkezi 41 Burda AVM’de açıldı.

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Bursa Anatolium AVM'de Simit Sarayı açıldı!

Gün boyu birbirinden geniş ürün yelpazesi ve yüksek kalite anlayışı ile lezzet tutkunlarını ağırlayan Simit Sarayı, Bursa'da da yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor.

piazza avm simit sarayı Haberi

piazza avm simit sarayı


Yurtiçi ve yurtdışında 5.500 çalışanı ile her gün 450 bin misafiri ağırlayan Simit Sarayı, Şanlıurfa’daki ikinci mağazasını, toplam 149 markanın yer aldığı ve Kurban Bayramı’ndan hemen önce açılışı gerçekleştirilen Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezi Piazza AVM’de hizmete sundu. 



Endüstri Meslek Lisesi karşısındaki Urfa Cadde Simit Sarayı’nın gördüğü yoğun ilgi üzerine, Piazza AVM bünyesinde ikinci şubesini açan Simit Sarayı ilk günden itibaren alışveriş merkezi ziyaretçilerinin büyük ilgisiyle karşılaştı. Alışveriş merkezinin zemin katında yer alan, ferah ve sıcak atmosferiyle dikkat çeken Piazza Simit Sarayı, 164 m² teras alanı ve 260 m² iç alan olmak üzere toplam 424 m² alanı ile haftanın her günü 08:00 ile 22:00 saatleri arası hizmet verecek. 



Geleneksel Türk çayı, taze sıkılmış portakal suyu ve Türk kahvesi gibi pek çok...