15 / 05 / 2024

piazza maltepe atış ofisi

piazza maltepe atış ofisi

Piazza Residence Maltepe fiyat listesi 543 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Maltepe'de yer alan Piazza Residence projesinde daire, ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Maltepe Atışokulu Mahallesi'ndeki 38 bin 100 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi, Esenkent (Atışokulu) Mahallesinde Muhtelif Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Maltepe Atışokulu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Maltepe İlçesi,Atışokulu Mah.194 Ada 1Parsel ve 704 Ada 34 Parselin Bir Kısmı ile 195 Ada 15-17-19Parseller,199 Ada 24-28 Parseller ve Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

Maltepe Esenkent Mahallesi'ndeki 38 bin 100 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi Esenkent (Atışokulu) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanmış olan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Özak GYO Maltepe projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Özak GYO Maltepe Cevizli Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar çerçevesinde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Maltepe Atışokulu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Maltepe İlçesi, Atışokulu Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ'den İstanbul'a 1.692 konutluk yeni proje geliyor! ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Maltepe Atışokulu projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu projede 1.692 yeni konut yer alacak.

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Maltepe Atışokulu Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli Maltepe İlçesi Atışokulu Mahallesi Muhtelif Parseller ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin Çevre Düzeni Planı ve İmar Planı Değişkliği askıya çıkarıldı.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Maltepe Atış Okulu Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi Atış Okulu (Atışalanı) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

piazza maltepe atış ofisi Haberi

piazza maltepe atış ofisi

Piazza Residence projesi 42 bin metrekare alana sahip. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükselen Piazza Maltepe projesinde teslimlerin Haziran 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. 


Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzası taşıyan Piazza Maltepe projesi 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşuyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. 


Piazza Residence Maltepe fiyat listesi!


Piazza Maltepe projesinde daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 638 bin TL'ye kadar çıkıyor. Rönesans Piazza Maltepe Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 212 metrekare arasında değişiyor. 


Maltepe Piazza'da projesinde;


Yüzme havuzu

Fitness

Sauna

Spor alanları

Çocuk oyun alanı

Kapalı otopark gibi olanaklar da sunuluyor. 


Adres: Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Cad. No:77 Maltepe / İstanbul


Tel: 444 31 85

Web: http://www.ronesansmaltepe.com/

Gizem...